dinsdag 23 januari 2018

Zilveren mokken

Mokken van alle merken op beslist. Groot aanbod Bekers met fotos. Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Alle merken voor de laagste prijs.


Het grootste online winkelcentrum. Bekijk wat de beste mokken zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Met deze zilveren mok geef je echt een bijzonder cadeau. Je laat er mee zien dat de ontvanger belangrijk voor jou is!


Misschien wil jij wel een speciaal iemand verrassen met een uniek cadeau. Of heeft jouw vriend voor het eerst een kilometer hardloopwedstrijd gelopen? Profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk. Blader door al onze prachtige designs en kies er een die het beste bij je past.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Out of the Blue zilveren pistool mok Hasta la vista. Set van mooie koffie bekers in een trendy zilveren kleur. Zilveren koppen en mokken. Op deze pagina vergelijk je stuks direct bij webshops.


Set van mooie koffie bekers in een trendy zilveren kleur. Vaatwasmachine bestendig: ja. Mok met foto ( zilveren binnenkant) bedrukken? Door de prachtig glanzende binnenkant heeft deze mok een luxe uitstraling. Metalen drinkbeker in een trendy koperen afwerking.


Op zoek naar zilveren koppen en mokken ? Meer zeer veel meer mokken Hieronder gerelateerde zeer veel meer mokken producten in de categorie diversen. Meer kados gadgets en koffie thee mokken goedkoop zijn ook te vinden via de zoekfunctie bovenaan yahh. Klassiek en chique koffie drinken uit deze zilver metallic bedrukte mok!


Voorzien van een zilveren coating aan de buitenzijde, zodat de binnenzijde gewoon wit blijft. Dit kun je doen door ze eenvoudig online te bestellen op hema. Naast mokken , espresso kopjes en koffiekopjes vind je bij HEMA ook glazen, zoals bijvoorbeeld dubbelwandige glazen. Deze 11oz sublimatie glitter mok is gemaakt van wit keramiek en is aan de buitenkant volledig bedekt met zilveren glitters.


Dankzij de transparante polymeercoating kun je de mok sublimeren en dus personaliseren voor je klant. Leuk met bijvoorbeeld een quote, naam, foto of logo. Wil je het productieproces. Een unieke gift zowel voor bedrijven als voor particulieren.


Prachtig zeker met een zwartwit bedrukking. Begin de dag goed met een grote kop koffie in je favoriete muzikale koffiemok! Muziek en koffie zijn apart natuurlijk al goe maar samen vormen ze helemaal een goede. De metallic mok is verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Ideaal cadeau voor een trouwpaar die het zilveren huwelijk hebben gehaald of zelfs een gouden huwelijk.


Natuurlijk ook een mooi zakelijk cadeau voor bedrijven die al vele jaren bestaan of voor medewerkers die al vele jaren in dienst zijn en wel een mooie attentie verdienen. Natuurlijk hoeven mokken niet alleen als relatiegeschenk weggeven te worden, stel u eens voor dat u uw klant een kop koffie aan kunt bieden in een mok met uw logo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts