donderdag 8 september 2016

Steigerhout look behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Creëer eenvoudig een sfeervolle woning met stoer steigerhout behang.


Bij Kwantum vind je jouw steigerhout of sloophout vliesbehang supervoordelig!

Met een sloophout print aan de muur creëer je niet alleen een organische en natuurlijke look , maar geef je ook een stoere touch aan jouw interieur. Daarnaast heeft sloophout behang ook een ruwe uitstraling, ideaal voor de industriële look. Ook hout behang is geproduceerd op een basis van vlies.


Industrieel behang is trouwens niet alleen aantrekkelijk voor de woonkamer, ook de eetkamer, de gang of een modern kantoorpand geef je snel een industriële look met fotobehang. Populair industrieel behang , zoals beton behang en behang steigerhout Er is een brede keuze voor verschillende prints industrieel behang. Behang , maar toch weer niet.


Wil je jouw gladgestreken wanden aankleden met een steenlook, om zo een industriële of vintage look te creëren dan zit je op deze pagina op de juiste plek.

De printen lijken levensecht en na het strak op geplakt te hebben zal iedereen ook geloven dat het een stenen wand is. Sloophout behang is dé nieuwe trend. Je interieur geef je snel en gemakkelijk een stoere uitstraling met deze natuurgetrouwe behangprints. Niet van echt te onderscheiden ! Met het behang van Wall-Art in een houten look creëer je de warme sfeer van een romantische blokhut. Je kunt kiezen voor papieren behang of vliesbehang.


Het behang in de look van hout is in diverse kleuren te verkrijgen met verschillende houtstructuren zoals beukenhout, berkenhout, spar hout en eikenhout. Houtbehang met ieder een eigen karakter en stijl. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!


Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Bij industrieel behang denk je al gauw aan kleuren zoals licht en donker grijs, beige of groen. Maar ook vervaagde houten of stenen patronen zijn een optie voor bijvoorbeeld een doorleefd gevoel. Creëer een robuuste stijl met een steigerhouten tafel of ijzeren voorraadkast erbij, of bekijk onze design stoelen met een.


Lederlookbehang heeft de uitstraling van echt leer. Gecapitonneer chesterfiel slangen-, krokodillen- en struisvogelhuid vindt u terug in dit behang. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Er bestaan allerlei verschillende soorten steigerhout behang. In een middagje heb je een onwijs stoere steigerhouten muur in de kinderkamer. Elk behang heeft een andere kleur en houtstructuur.


Je moet dus zelf bekijken welke je het mooiste vindt. Een behang van steigerplanken is ook mooi achter het bed in de slaapkamer. Zelf planken kopen en op maat zagen kan een tijdrovende en prijzige klus zijn.


Fotobehang met houtmotief zorgt dat je wel de look hebt, maar niet het werk om hout aan te brengen. Bovendien kan je met behang heel netjes werken, zonder afval en zaagsel. Met dit steigerhout behang en sloophout behang is de kamer binnen no-time voorzien van een stoere atmosfeer. Nieuw laatste rollen €per rol vaste prijs.


Hout behang is een van de trends op het gebied van fotobehangbehang. Het fotobehang is zo realistisch dat het net lijkt of je muren van hout in huis hebt. Met hout behang creëer je een ruige look met een natuurlijke uitstraling.


Steigerhout behang is erg populair, maar er is nog veel meer mogelijk met hout behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts