vrijdag 9 september 2016

Nekkussen tempur

Beste prijs en service garantie. Groot aanbod kussens van o. Latex, Nasa traagschuim en Kapok. Matraswiggen, Koudschuim en meer! Plaids, Kussenslopen en veel meer.

In veel verschillende maten. Slaapzakken van bekende merken als Noma Mountain Hardwear en Vaude. De grootste collectie nekkussens! Zoekt u een hoofdkussen tegen nekklachten?


Nekkussens tegen de laagste prijzen. Het is belangrijk een goed hoofdkussen te kiezen. De TEMPUR hoofdkussens ondersteunen hoof nek en lichaam en helpen uw slaaphouding te verbeteren.

Om een bod uit te kunnen brengen of een kavel te volgen dient u eerst in te loggen. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Alle nekkussens op beslist. Neksteun Kussens bij Lusanna. Toch biedt het heel wat mogelijkheden en dit zie je ook aan de positieve reacties van de klanten.


Tempur Kussen Tempur reis-hoofdkussen. De Thuiszorgwinkel van jouw regio zal je contacteren om een leveringsdatum af te spreken. Een nekkussen is essentieel voor een ergonomische en comfortabele lighouding. Het juiste nekkussen bevordert een gezonde nachtrust.


Wij bieden je verschillende kwalitatief hoogwaardige orthopedische nekkussens die zorgen voor een optimale ondersteuning van je nek. We bieden nekkussens aan van het merk Sissel, MediPreventie en Fico aan. Het TEMPUR Original hoofdkussen werd met physiotherapeuten ontwikkeld.


Het design volgt de natuurlijke curve en ondersteunt uw nek en hoofd zodat deze op één lijn met uw wervelkolom komen. Bovendien verleent het kussen een zeer aangename drukontlasting door het TEMPUR materiaal. Comfortabel nekkussen ofwel reiskussen tijdens vliegreizen, autoreizen of gewoon thuis.


Het ergonomische gevormde nekkussen is vervaardigd uit 1 visco-elastisch traagschuim dat zorgt voor een vermindering van de druk en betere ontspanning van de nek en spieren.

In voorraad Op werkdagen voor 14. Voor 21:bestel is morgen in huis. Uniek in omkeerbaar kussen. Door een stevigere vulling ideaal in gebruik en voor op reis.


Daardoor kan het in de handige reisverpakking compact en eenvoudig meegenomen worden. Het volume wordt daardoor met verminderd. Het kussen wordt geleverd met de handige en passende tas.


Ontdek alles over onze ergonomische matrassen, zorgmatrassen, comfortkussens en een bed dat je volledig comfortabel ondersteunt. Begin uitgerust aan je dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts