donderdag 8 september 2016

Brandvertragende coating

Van Amsterdam tot Groningen en van Limburg tot Frieslan wij helpen iedereen! Wij verbinden uw coating en verf vraag met ervaren coatingspecialisten, fabrikanten en leveranciers. Op deze pagina vind u meer informatie over de EHB Fire Protection brandvertragende coating. Wij kunnen voor u de coating voor diverse projecten verzorgen, welke niet brandwerend hoeven te zijn.


Daarbij kunt u denken aan de coating van daken, gevels en vloeren of muren en plafonds in woningen of. Brandvertragende Coatings.

De gevolgen van brand op de stalen hoofddraagconstructies van gebouwen zijn enorm. Daarom is het belangrijk dat deze constructies beveiligd worden tegen brand. Dit kan met behulp van brandwerende platen, brandwerende pleister of met behulp van een brandwerende coating. Straal- en Coatingbedrijf Noord Nederland (SCNN) brengt van een select aantal gerenommeerde leveranciers brandvertragende coatings aan, de zogenaamde Passive Fire Protection (PFP) coatings.


Wanneer het om brandveiligheid in gebouwen gaat, behoren deze coatings steeds vaker tot de technische specificaties. Of u nu een gebouw van staal, hout of beton wilt beschermen, de brandvertragende coatings die Denito Reiniging gebruikt, zijn voor al deze ondergronden geschikt. De werking van brandwerende coating.


Mocht er brand uitbreken, dan schuimt de brandwerende coating op en vormt het een temperatuurbarrière tussen het vuur en uw pand.

Dit kan dan gedaan worden door een dunne brandwerende coating aan te brengen. De coating van Rudolf-Hensel is hier uitermate geschikt voor en is geschikt voor zo wel binnen- als buitentoepassingen. De zwaarte van de hoofddraagconstructie, belasting en de mate van brandwerendheid bepalen de dikte van de coating. Wij zorgen ervoor dat uw aanvragen bij brandvertragende verf specialisten terecht komen. Uw persoonlijke projectmanager zal zorg dragen voor uw aanvraag.


Meld uw zakelijke coating project aan op Coating. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit kan onder andere met brandwerende platen, spuitpleisters of met reactieve coating systemen.


De brandvertragende coating kan in bepaalde gevallen worden geleverd in diverse RAL-kleuren. Vindt u het ook belangrijk dat uw werk- of woonomfgeving zo brandveilig mogelijk wordt ingericht en wilt u dit doen op een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke manier? Kies dan voor de brandvertragende coating van Prokol.


Wij leveren en plaatsen de brandvertragende coating in heel België, Noord-Frankrijk en Nederland. Wij komen op voorhand de werkzaamheden bekijken en meten alles op, om de gepaste offerte te maken. Dit geldt ook voor brandvertragende coatings voor hout. FireGuard is dé specialist als het over brandwerende en brandvertragende coatingsystemen gaat.


Van Merksteijn Staalcoating biedt een uniek brandwerend systeem aan voor constructiestaal. Deze coating biedt unieke voordelen ten opzichte van de bestaande brandwerende coatingsystemen. Door de unieke samenstelling (oplosmiddelvrij) is het product, ongeacht de aangebrachte laagdikte, binnen uur uitgehard.

Muren en plafonds die met hout worden afgewerkt, zijn een aantrekkelijke designoptie voor de architect en principaal. De Rudolf-Hensel brandvertragende coating laat het hout zien en draagt bovendien bij aan de brandveiligheid. Hoewel hout brandt, is het in constructieve zin stabieler dan staal. Een brandwerende coating is een dunne laag materiaal die op een staalconstructie wordt aangebracht om deze langer bestand te maken tegen brand.


Om de stalen hoofddraagconstructie van een gebouw te beveiligen tegen de gevolgen van brand moet deze brandwerend behandeld worden. Belgische platform met alle informatie over coating. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.


De voordelen van Coatings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts