vrijdag 23 september 2016

Kattenschrik plant

Bloemen verstuur je laten bezorgen via Greetz. Bezorgd waar en wanneer jij wilt. Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. Bekijk nu het assortiment.


Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research.

Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Topkwaliteit Planten , voordelig en zonder gesjouw thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10.


De blaadjes zijn vrij dik en groeien in een rozet, de bloei is subtiel blauw (VII-IX). Zijn er andere manieren om dat beest weg te houden? Ik dacht aan planten die ze niet kunnen verdragen ofzo?


Heb op aanraden van een buur al schors tussen de planten geleg maar dat helpt niet.

Strooi de korrels goed uit op die plaatsen waar de katten niet gewenst zijn. Aandachtspunt zijn de looppaden van de kat. De intrigerende geur van deze plant wordt niet op prijs gesteld door katten en veel insecten die vraatschade aan groente en fruit veroorzaken.


Geeft in de zomer veel paarslila bloemen. Door de mens wordt de geus juist als prettig ervaren. Een aantal van deze planten kan tussen de andere planten gezet worden, waardoor je hele tuin afschuwelijk overkomt op de plaatselijke kattenbevolking. Wijnruit is bijzonder effectief, en is de eerste keus onder veel tuiniers en hoveniers.


Kattenschrik ” (coleus canina) is een andere goede optie. Het voorkomt dat katten hun territorium afbakenen en maakt bestaande territoria onaantrekkelijk, waardoor deze worden gemeden. Sommige planten hebben een niet zo prettige geur dus zoek het eens in die richting. De piep apparaten kunnen vaak ook voor kinderen hoorbaar zijn dus dan kunnen de buren gaan klagen en dit verbieden, dus veel geld en je mag ze soms niet eens gebruiken.


In een border met zomerbloemen zullen ze door hun hoogte domineren. Op zoek naar Ecostyle kattenschrik 4gr? Tegen een hek geplant, bieden de hoge planten enige bescherming tegen inkijk.


Gebruiksaanwijzing: Strooi kattenschrik op de plaatsen waar de katten vaak komen.

Behandeling na langdurig regenval herhalen. Samenstelling: Natuurlijke geurstoffen op basis van planten extracten. Het is een strooikorrel in een bus, waarmee gemakkelijk de korrels gestrooid kunnen worden over die plaatsen waar de katten graag poepen. Planten die naar citroen geuren, vinden katten ook niks.


Je kan denken aan citroentijm, citroenmelisse of een citroengeranium. Ook hier is het effect beperkt: je moet je tuin behoorlijk vol zetten om écht onaantrekkelijk te worden. KattenSchrik is toepasbaar in de gehele tuin, ook in de moestuin.


Bespaar tot wel via kiesproduct. In de zomer bloeit de plant met aarvormige paarsblauwe bloemen. Niet winterhard maar de plant laat zich gemakkelijk stekken. Zet de stekken in vochtige grond op een donkere plaats en snel zal men een nieuwe plant bezitten.


Bij een kat denken de meesten van ons aan een lief schattig beestje dat nooit hinderlijk zal zijn. Denk eens aan natuurlijkere manieren. Je kunt ze van hout maken, of van gietijzer kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts