donderdag 29 september 2016

Serax bloempot

Serax bloempot

Bekijk de nieuwe collectie van Serax online bij de Bijenkorf. De grootste collectie bloempotten hier! Bloempotten tegen de laagste prijzen. Shop nu uit ons assortiment Serax bloempotten. Meer tijd voor elkaar en in huis.


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Serax is het geesteskind van SERge en AXel Van Den Bossche. Broers die het verhandelen van bloempotten met de paplepel binnenkregen via de zaak van hun moeder.


Analytics and customisation cookies are anonymous and are used to measure the performance of our website and improve the experience for visitors in general. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Met nieuwe accessoires geef je jouw interieur een hele nieuwe uitstraling. Vervang bijvoorbeeld je oude bloempot (ten) door dit bijzondere exemplaar van Serax.


De bloempot is zowel voor wat betreft vormgeving als kleur gebruik uniek. De pot heeft een robuuste en stoere uitstraling, zonder hierbij zijn speelse uitstraling te verliezen. De combinatie van eigenschappen geeft de bloempot een extra dimensie en beleving. Hij is gemaakt van terracotta en heeft twee diepe kleuren, mooi! Serax creeërt unieke lifestyle producten geïnspireerd door talentvolle designers die schoonheid koppelen aan vorm en functie.


Objecten om te ervaren, te delen en te koesteren. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Serge en Axel begonnen met bloempotten , maar dit groeide al snel uit tot een compleet assortiment decoratieartikelen.


SALE Serax by Marie Michielssen bloempot - Set van 2. Shop de producten van Serax online bij wehkamp. Deze stoere bloempot by Marie Michielssen is van het merk Serax. De kooi om de pot maakt de bloempot erg bijzonder. Gratis bezorging vanaf 20. Met deze bloempotten zorg je voor een unieke setting in je woning.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Deze bloempot Mystic is van het merk Serax. Combineer verschillende bloempotten en vazen voor een leuk effect. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zet jouw favoriete plant in deze Terrazzo bloempot van Serax en breng groen in huis.


Serax bloempot

Je ontvangt zodadelijk een e-mail om je wachtwoord te resetten (check ook je spam). Eén van de bekendste designers van Serax : Marie Michielssen. Marie vertrekt voor haar ontwerpen iedere keer vanuit het dagelijkse leven.


In een handomdraai bij u geleverd. Niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel zijn is belangrijk. Laat je bloempot volledig stralen door middel van licht groene kamerplanten. Door lichte kleuren te combineren met het groen en zwart haal je het beste in je bloempot naar boven. Alle Serax producten uit voorraad leverbaar.


Serax bloempot

Voor 23:bestel morgen in. Shop Serax woonaccessoires online bij de Bijenkorf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts