maandag 26 september 2016

Painting the past houtverf

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes.

Alle benodigheden voor uw klus! Bestel online of bezoek de locatie. Perfect voor binnenmuren en plafonds. Houtverf van hoge kwaliteit! Matt finish en Zijdeglans Eggshell.


De matt finish heeft dezelfde matte uitstraling als de muurverf. Is binnen te gebruiken voor hout en MDF. De eggshell finish heeft een lichte glans.


Deze verf is bijzonder geschikt in het interieur voor hout, mdf, muren en radiators.

Daar zijn twee soorten verf van: muurverf en houtverf. Zoals je vast wel kunt raden is de muurverf voor op je muren. Deze kan echter ook voor het plafond gebruikt worden. Naast de muurverf is deze verf ook in houtverf verkrijgbaar. Painting the Past muurverf en houtverf.


Matt Finish is een matte, duurzame lak die werkelijk overal binnenshuis gebruikt kan worden. De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen. De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Onbehandeld hout binnenhuis. Gebruik indien nodig de zilver houtverf op knoestige plekken : of harsachtige houtsoorten.


In de markt worden voor kozijnen,ramen,deuren en gevelbekleding : diverse houtsoorten toegepast. Het is verkrijgbaar in kwaliteiten, de ¨Matt¨ is net zo mat als de muurverf. Een grondverf is niet nodig. De ¨Eggshell¨ heeft een lichte glansraad en is daardoor beter op keukens en deuren te verwerken. Voor een bestelling kunt u een mail sturen met de gewenste kleur en aantallen.


Naast de krijtverf zijn de kleuren ook verkrijgbaar in houtverf. Ideaal om die oude keukenkast of stoel eens een goede schilderbeurt te geven, zodat hij weer helemaal in je interieur past. De matt houtverf heeft een zijdezachte uitstraling en is geschikt in het interieur voor hout.

Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. Het kan, dankzij de matte muurverven van painting the past.


Ten slotte kun je bij het verfmerk ook terecht voor buitenverf. De verf is in verschillende soorten beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts