vrijdag 23 september 2016

Grijs en groen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Grijs en Groen heeft een loods en webwinkel vol mooie, bijzondere brocante en vintage meubelen en accessoires voor een interieur met een verhaal. Regelmatig komen er nieuwe unieke stukken binnen in een landelijke en industriële stijl. Bij Grijs naar groen maken we energie besparen en opwekken graag gemakkelijk. Met onze slimme oplossingen kun je veel voordeel behalen voor het klimaat en je portemonee.


Maar uiteindelijk maakt de mens het verschil in projecten binnen de groene en civieltechnische wereld.

Mensen met de juiste kennis, persoonlijkheid en kwaliteit zorgen ervoor dat een project succesvol wordt uitgevoerd. Schrijft aardigheidjes en wetenswaardigheden voor zakelijk en privé. Je zocht naar: grijs en groen ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan!


Als innovator en enthousiast uitdrager van groen in woonwijken, rond werkplekken en op scholen en instellingen, kom ik graag in contact met beleidsmakers, vormgevers en personen die de waarde van de transformeren van grijs naar groen inzien en vrijblijvend met mij eens willen kijken naar de vele mogelijkheden. Eigenlijk is groen ook een aardetint, en daarom past deze kleur goed bij grijs. Olijfgroen of bosgroen staan bijvoorbeeld prachtig bij grijs.

Ook kun je grijs in je huis prima combineren met groene planten, dit zal prachtig staan. De Groengrijs bus is er voor tochten met een sociaal maatschappelijke doelstelling. Met elkaar een hele dag op stap zijn en nieuwe indrukken opdoen, bevordert de sociale cohesie, leidt tot nieuwe vriendschappen en contacten.


Ons doel is mensen van alle leeftijden uit hun sociaal isolement te halen en met elkaar te verbinden. Bekijk het bord Grijs groen verven van pbibani op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Muurkleuren, Woonkamer groen en Huiskamerideeën.


Kijk in de webwinkel of breng een bezoekje aan de loods om ons wisselend aanbod te bekijken van unieke, oude, brocante en vintage tafels in een landelijke of industriële stijl. We hebben regelmatig eettafels, cafétafels, bureaus, sidetables, salontafels, keukentafels en werkbanken in de loods staan. De heilzame werking van een groene omgeving dringt ook door in de ouderenzorg.


Deze instelling voor ouderenzorg doet al veel aan ‘ groen ’. Er zijn bijenkasten, vogelhuizen voor gierzwaluwen en groene daken. Met hulp van betrokken zorgverleners, vrijwilligers en omwonenden wil IVN ouderen laten genieten van natuurbeleving, beweging en de buitenlucht. Roo blauw en geel passen niet zo mooi bij elkaar. Paars, groen en oranje is ook geen geslaagde combinatie. Bruin, zwart, wit en grijs De kleuren bruin, zwart wit en grijs zijn neutrale kleuren.


Bij bruin passen alle kleuren die ook in de natuur bij deze kleur voorkomen. Groen en grijs is een heldere handleiding om jongeren en ouderen met elkaar in gesprek te brengen. Als zij elkaars belevingswereld beter leren kennen, zal er een minder stereotiep beeld ontstaan, waardoor het verlenen van zorg aan ouderen en het stimuleren van het welzijn van ouderen gebasseerd kunnen worden op de individuele wensen en behoeften.


Als je dus grijs gemaakt hebt door blauw en oranje te mengen, dan hoef je alleen maar meer blauw of oranje toe te voegen ( en geen roo geel, groen of paars).

Als je neutraal grijs gemaakt hebt, dan kun je de grijze kleur nog steeds een bepaalde tint geven. Je kunt eigenlijk elke verfkleur met de grijze kleur mengen om meer tinten te krijgen. Verf absorbeert de meeste kleuren en weerkaatst een beetje: dat is de kleur die je ziet. Gele verf weerkaatst rood en groen , maar absorbeert blauw. Magenta weerkaatst rood en blauw, maar absorbeert groen.


Als je gele verf mengt met magenta, dan worden er meer kleuren geabsorbeer in dit geval groen en blauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts