donderdag 22 september 2016

Magis tafel

Magis tafel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Kies uit producten vanaf € 1600. Tafels tegen lage prijzen. Prachtige vormen ontworpen door bekende designers. Een bijpassende barkruk Big Bombo maakt het geheel compleet!


Neem de Tavolo XZrond tafel met een eenvoudig maar prachtig onderstel. Deze is ook verkrijgbaar als Tavolo XZtafel rechthoek, want dat komt soms beter uit. Voor het onderstel kan je kiezen tussen de kleuren wit of chroom, het tafelblad is wit. De vierkante tafel is stapelbaar tot maximaal stuks.


De tafel wordt geleverd in varianten. De driehoekige tafel is stapelbaar tot maximaal stuks. Geschikt om binnen in de kantine te gebruiken of om buiten als eettafel te gebruiken. De hoogte van de tafel is cm.


Magis tafel

Leverbaar in zwart en wit. Het frame is gemaakt van aluminium en het blad is van staal. Wat gelijk opvalt aan deze tafel is het mooie kunstzinnige onderstel van verchroomd staal. De Tavolo XZis te verkrijgen met een zwart, wit of massief Amerikaans noten tafelblad.


Daarnaast kunt u de Tavolo ook nog in een rechthoekig model bestellen. Magis Little Bombo Bijzettafel. Bekijk het aanbod van jouw favoriete merk bij de Bijenkorf. U krijgt direct een bevestiging.


Magis tafel

Vintage magis michael young my 0table tafel rare materiaal: frame in standaard spuitgegoten bruin polypropyleen, verbindingsbuizen in staal. Vind de beste selectie magis tafel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit magis tafel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! User navigation on our Website. Mede daardoor werden ook de tafels in ogenschouw genomen.


Zo puur de stoel, zo ook de eenvoud van de nieuwe tafels. Officieel dealer van alle grote design merken. Altijd gratis verzending en services als interieurontwerp, lichtplan en akoestische meting. Kom langs in onze showroom!


Magis tafel

U bent op werkdagen tussen 08:tot 17:uur van harte welkom in onze showroom! De designtafel is ontworpen door Konstantin Grcic. De Butch is gemaakt van massief beukenhout en polypropyleen met een 12mm dik blad van HPL. U kunt de Butch in twee verschillende afmetingen bestellen en is verkrijgbaar in het geheel zwart, of in zwart of wit met een naturel frame.


Wanneer je naar deze tafel kijkt wordt je blik gelijk getrokken naar het speelse draadonderstel. Dit stalen kunstzinnige onderstel ondersteunt het prachtige ronde tafelblad waardoor de XZRound extra stevig is. Aan de tafel kunnen de kinderen kleuren, leren en spelen.


De Baguette tafel is ook verkrijgbaar in de afmeting 160x85cm. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Baguette tafel , neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts