dinsdag 6 september 2016

Industriele stijl

Er zijn verschillende woonstijlen. En elke stijl heeft zijn eigen kenmerken. Hier vind je van alle stijlen de kenmerken. Voor een salontafel industrieel als stijl kiezen?


Of ga je toch voor een mooie boomstam salontafel? Neem gewoon even de tijd om te bekijken wat wij allemaal verkopen. Dit kun je online bekijken, maar je bent ook welkom in onze twee showrooms.


Je ziet daar die industriele salontafel, maar ook een prachtige kast of lampen dan bij elkaar. Staat deze stijl ook op jouw verlanglijst, dan kun je naast meubilair beginnen met het bloot leggen van de originele vloer of de bakstenen van de muur. Rits het wollige tapijt weg en krabbel het stucwerk van de wand om het uiterlijk van het gebouw te laten zien.


Industriele stijl

Hoe zien industriële meubels eruit? Laat je stoere karakter zien. Onbewerkte materialen, stevig meubilair, zichtbare schroeven en neutrale kleuren.


Zoals de naam al aangeeft, is de industriële stijl geïnspireerd op de ruwheid van de fabrieksindustrie. Maisons du Monde stopt de industriële stijl in een nieuw jasje om karakter aan je interieur te geven. De industriële stijl kenmerkt zich ook door gemêleerde meubels. Een pallet wordt gebruikt om er een consoletafel van te maken, de hoeken van een tafel zijn verstevigd met metaal terwijl de hanglamp recht uit een havenloods lijkt te komen.


Industriele stijl

Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit, veel gebruik van metalen en weinig. Hoewel de industriële stijl vaak wordt geasosieerd met stoere, mannelijke interieurs, brengen de strakke, eenvouwdige lijnen van het metaal en de warme kleur van bijvoorbeeld hout juist ook veel rust en geeft de combinatie van het veel gebruikte metaal, hout, en beton geen kille sfeer indien goed toegepast. Diezelfde grove en stoere industriele lampen zijn momenteel razend populair en zorgen voor die robuuste en onvervalste sfeer in uw interieur. Natuurlijk zijn de huidige industrie lampen aangepast aan de veiligheidseisen van nu, maar nog steeds in de originele industrie- stijl van weleer. Het industriële design van toen blijkt tijdloos!


Hierdoor krijgt je keuken een minder industriële look, wat zorgt voor een wat zachter karakter. Tegenwoordig is de combinatie modern en industrieel steeds vaker te zien. In deze keuken is veel glad geschaafd hout en glad beton terug te vinden. Bij een industriële eettafel van Meubelpartner.


Industriele stijl

Unieke voordelige industriële plafondlampen! GRATIS verzending vanaf EUR 49. Hanglampen in industriële stijl zijn populair in de interieurs van tegenwoordig. De mooiste meubelcollectie bestaande uit: bankstellen, hoekbanken, stoelen, tafels en eiken meubels in een stoere landelijke en industriële stijl.


Het gezegde ‘less is more’ is bij deze stoelen van toepassing. Industriële hanglampen geven jouw huis een stoere look. Naast de robuuste en minimalistische stijl , zijn industriële eetkamerstoelen te herkennen aan het materiaalgebruik.


Je zocht naar: industriële stijl ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Industrieel interieur kenmerkt zich door eenvou strakke lijnen en het gebruik van stoere materialen.


Lees er meer over op woonaccessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts