dinsdag 27 september 2016

Extra dun dubbel glas

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Eenvoudig online bestellen.


Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ.

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Het binnenblad is voorzien van coating.


Dit glas is bij uitstek geschikt voor gevels in historische gebouwen en monumenten. Het aantal vierkante meters extra dun glas bepaalt dan ook voor een heel groot gedeelte de prijs die jij in totaal betaalt. Extra dun glas is een kostbare aanschaf. Deze hebben onvoldoende ruimte voor traditioneel dubbel glas en nopen dus een alternatief met een spouw van 4mm.


Het is dus niet gek dat u ook graag dubbele beglazing in uw woning wilt hebben.

Eén van de manieren om je woning te isoleren is door te kijken naar het glaswerk. Dun isolatieglas is uiteraard aanzienlijk dunner dan “gewoon” dubbel glas. Toch heeft dun isolatieglas een zeer hoge isolatiewaarde. Voor extra isolatie wordt er een sterker isolerend edelgas ingezet, wat zich in de spouw tussen de twee glasbladen bevindt. De isolerende beglazing is verkrijgbaar vanaf slechts 8mm en is zeer helder en transparant.


En klopt het dat als je flink verziend bent, je met extra dunne glazen niet als je je bril op hebt van die malle grote ogen hebt? Tegen een meerprijs kun je kiezen voor extra dunne glazen. Maar voor welk type extra dun glas kies je dan en waarom? Ons assortiment is grofweg op te splitsen in isolatietechnieken: dun isolatieglas met authentieke buitenruit en enkel isolerend monumentenglas. U kunt daarbij denken aan samenstellingen met mondgeblazen glas , cilinderglas, getrokken glas en vele andere glassoorten met een authentieke uitstraling.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Door de zeer dunne samenstelling, vanaf 7mm, is het zeer geschikt voor oude houten ramen en stalen frames met een zeer smalle sponning. Dit extra dunne isolatieglas biedt optimaal comfort en is energiebesparend door de zeer gunstige isolatiewaarde. Het is zonde om voor een lagere isolatiewaarde te kiezen. Triple glas is soms te dik of te zwaar om in bestaande ‘draaiende’ kozijnen te plaatsen (dat zijn ramen die open kunnen).


Isolerend dubbel glas (Isolerend) dubbel glas bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder (bijv. een metalen kader) aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden.

De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw) is gevuld met droge lucht. Al ons glas wordt op maat gemaakt.


Op onze website kunt u iedere soort glas geheel op maat en naar wens bestellen. Wij leveren uw glas zodat u dit daarna met, maar ook zonder, onze hulp kunt zetten. Ook bieden wij dezelfde service als die u gewend bent van Glashandel Sloos. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten.


Die zal namelijk lager uitvallen. Door het toepassen van dikker glas , in combinatie met geluidsisolerende folie reduceren ze het geluid. Daarmee is dit type glas ideaal voor toepassing in gebouwen als woningen naast een spoor of snelweg, of vlakbij een vliegveld of school. DO Bouwglas biedt hier maatwerkoplossingen voor.


Normaal glas laat licht en warmte door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts