donderdag 22 september 2016

Gordijn spandraad

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Niet altijd wil je je gordijnen aan een rails hebben hangen. Een roede is dan een goede oplossing.

Echter, een roede is ook niet altijd hetgeen je wilt. Uiteraard zijn er nog andere oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan spandraden voor je gordijnen. Spandraden hang je net als roedes op aan je muur.


Vervolgens maak je de gordijnen hieraan vast. Het ouderwetse spiraaldraad ( en benodigdheden) hier per meter of per doos van meter te bestellen. Met spandraden houd je de onderlat van het rolgordijn vast op elke hoogte.


Hierdoor blijft je rolgordijn tegen het raam hangen. Draadgordijnen is een verzamelnaam voor gordijnen die zijn gemaakt van geknoopte draden die bovenan het gordijn worden samengebracht worden in een tunnel.

Er zijn vele namen in gebruik voor dit type gordijn , zoals Spaghetti gordijn , Koord gordijn , Sliertjes gordijn. Gardinspiral- let og praktisk! Fantastisk enkel at arbejde med- kan klippes over med tang. Krogene er så nemme at sætte fast, både i trækarme og spiral.


Alle onderdelen van het staalkabelsysteem DIGNITET zijn van roestvrij staal en kunnen ook buiten worden gehangen en in vochtige ruimtes. Scherm het balkon of de badkuip af en houd de ochtenddouche of het avondbriesje aan de goede kant van het gordijn ! Kwantum, daar woon je beter van! Geschikt voor zowel zware gordijnen als vitrage. Van staalkabels tot gordijnhaken.


RVS draa staaldraad en staalkabel vind je bij GAMMA. Ook spandraad en geplastificeerd staaldraad voor de tuin. Zo kun je altijd kiezen voor de gordijnen die passen bij jouw inrichting, zoals de kussenhoezen en de plaid op je bank.


Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie. Bekijk nu ons aanbod online. Daardoor komen je ramen nog mooier uit.


HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Kies uit 2producten vanaf € 199.

Rolgordijn met spandraad zijgeleiding Door de toepassing van spandraden hangt je rolgordijn mooi strak. Aan beide zijden van het rolgordijn lopen spandraden door een oogje aan de onderlat heen. Ideaal voor plaatsing op een deur of een openslaand raam. Spangordijnen zijn gordijnen waarbij de stof aan de onder en boven kant over het spandraad heen zit. Omdat de stof om het spandraad heen hangt wordt een spangordijn gemaakt aan de hand van een tunnel.


De stof wordt om de tunnel heen vast gemaakt, hierdoor is er voor het bevestigen geen extra materiaal nodig. Info over spandraad gordijnen. Resultaten van zoekmachines! Vind de beste selectie gordijn spandraad fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gordijn spandraad voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Leen Bakker heeft genoeg gordijn -accessoires waarmee je je gordijnen eenvoudig en mooi op kunt hangen.


Gordijn spiraaldraad - prijs per meter. Praxis heeft spandraad in verschillende lengtes tot honderd meter, zodat er altijd een passend en geschikt product voor je tussen zit. Met spandraad zet je ook klimplanten netjes en onopvallend tegen je schutting vast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts