woensdag 7 september 2016

Shutters op maat gamma

Keuze uit verschillende lamelbreedtes. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Een ruim assortiment PVC om de klus te klaren.


Snel in huis tegen lage prijzen. Hollandse klassiek uit eigen fabriek of massief kunststof speciaal voor u samengesteld!

Een prachtige en kwalitatief hoogwaardige collectie deuren! Standaard maat shutters van Gamma zijn prima geschikt als u geen maatwerk nodig heeft. Zoekt u echter iets meer service, gemak en kwaliteit dan bent u bij shuttercenter.


Bij ons zult u geen standaard maten terugvinden, enkel op maat gemaakte producten die speciaal voor u geproduceerd worden. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk. Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Plak glasfolie of plakplastic als snelle manier voor meer privacy of laat een rolgordijn helemaal op maat maken.


Zo zorg je ook voor een donkere omgeving om een ongehinderde nachtrust te hebben.

Voor iedere ruimte en ieder budget hebben wij een aanbod jaloezieën waarmee je de lichtinval en de inkijk ideaal kunt regelen. U kunt de houten lamellen zowel open of dicht kantelen. Bent u op zoek naar een shutter op maat ? Shutterkoning helpt u graag op weg met professioneel advies en montagemogelijkheden en levert shutters op maat waar u jarenlang van profiteert. Praxis verkoopt raamshutters die geïnspireerd zijn op het Italiaanse en Zuid-Franse interieur. Fraaie wit houten raamdecoratie waarmee je kunt spelen met het zonlicht.


Shutters van hoge kwaliteit, voor de scherpste prijs! LET OP : Onze productie is rondom de Feestdagen gesloten. Onze shutters zijn premium shutters van hard-coated PVC met toch het uiterlijk van een houten shutter. Je moet de bestelde shutters op maat zagen, de scharnieren op het paneel plaatsen en de montagelat op de muur of kozijn bevestigen. Vervolgens schroef je de panelen op de montagelat en verf je de shutters voor een nette afwerking.


Een uitgebreid stappenplan kun je bij Praxis, Karwei, Hubo of Gamma opvragen. Kwaliteit en dus altijd shutters op maat gemaakt. Leverbaar in Paulownia hout of in kunststof, het beste voor in de badkamer.


Geschikt voor alle raam soorten en dus ook speciale raamvormen. Mocht u extra veel zicht naar buiten willen hebben door de shutters heen, én heeft u genoeg ruimte hiervoor dan kunt u kiezen voor een grote 114mm lamel! Vind wat je zoekt op Finecomb.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Boek het OP, Chaweng Beach. Perfect binnen een landelijk of Scandinavisch interieur en ideaal wanneer je op zoek bent naar meer privacy. SHUTTERS DIRECT - DÉ SHUTTER SPECIALIST MET EEN UITGEBREIDE SHOWROOM. Ons ruime assortiment onderscheidt zich qua kwaliteit, duurzaamhei ontwerp en toepassingsmogelijkheden.


Sfeervolleshutters is landelijk de goedkoopste. Kom langs bij een verkooppunt in uw omgeving. Hoogste kwaliteit shutters , op maat verkrijgbaar in uw bouwmarkt. Beste kwaliteit op maat gemaakt.


Doe-het-zelf of laat het inmeten en monteren door onze specialisten. Alle shutters worden op maat gemaakt. Hierdoor is er voor elk raam een passende oplossing. De shutter is een van de meest sfeervolle raamdecoratie.


All inclusive vanaf €2per m2! Bekijk hier ons assortiment en onze oer-Hollandse prijzen. Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen verander je iedere ruimte in huis tot een bijzonder aangename plek. Ze bestaan uit kwartiers gezaagde lamellen en zijn voorzien van een luxe afwerking.


Check cijferslot voordeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts