woensdag 8 mei 2019

Kwantum vouwgordijnen op maat

Kwantum vouwgordijnen op maat

Bekijk ons unieke assortiment vouwgordijnen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.


Kwantum vouwgordijnen op maat

U krijgt direct een bevestiging. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site en passen we advertenties aan op basis van jouw interesse. Als je doorklikt op onze website of wanneer je deze melding sluit gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.


Zoals altijd de voordeligste online én offline! Jouw (duo) rolgordijnen op maat laten maken? Kijk online of in één van onze winkels! Je kunt in de winkel gemakkelijk je vouwgordijn op maat samenstellen. Mocht je er zelf niet uitkomen dan helpen onze medewerkers je graag bij je keuze en geven advies over de beste prijs, maakwijze en opmeten van je gordijnen.


Kwantum vouwgordijnen op maat

Natuurlijk kun je onze vouwgordijnen wel alvast bekijken. Ze nemen ook minder ruimte in beslag dan gewone gordijnen. Van bijna al onze gordijnstoffen kun je een vouwgordijn op maat laten maken. Ook voor jou zit er dus ongetwijfeld een mooie kleur of dessin bij. Laat je vouwgordijn op maat maken of kies voor één van de standaardmaten.


Kom direct naar één van onze winkels. Dankzij onze handige configurator was het online bestellen van gordijnen op maat nog nooit zo gemakkelijk. Zo heb je binnen no-time jouw op maat gemaakte gordijnen in huis!


Kies uit onze flink uitgebreide collectie op maat gemaakte raamdecoratie, volop trendy kleuren, fraaie stoffen, dessins en materialen. Of je nu kiest voor rolgordijnen, jaloezieën, duo rolgordijnen, vouwgordijnen , (dubbel) plissé gordijnen of. Stap voor stap je vouwgordijnen kiezen. Deze worden vervolgens ook nog in verschillende kleuren, patronen en materialen op maat gemaakt. Kwaliteit stiksel zorgt ervoor dat de lijn op maat gemaakte vouwgordijnen die wij vervaardigen in Europa en online verkopen foutloos zijn in termen van afwerkingen en komen in een breed scala aan keuzes zodat klanten de beste koop op maat gemaakte vouwgordijnen kunnen bestellen doordat ze het besturingssysteem kunnen kiezen, ofwel koord of de.


Online vouwgordijnen op maat bestellen. Kwantum biedt voor iedere woonwens vouwgordijnen. BlindDesign is specialist in het maken van mooie vouwgordijnen op maat.


Door het gehele productieproces in eigen hand te hebben bieden wij een aantal voordelen. Zo zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige vouwgordijnen tegen een scherpe prijs aan te bieden. Soms is het mogelijk om een standaard maat aan te schaffen. Standaard maten zijn uiteraar omdat ze in grotere hoeveelheden geproduceerd worden, goedkoper dan vouwgordijnen op maat. Vouwgordijnen vind je bij HEMA.


Op maat gemaakt en keuze uit verschillende stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts