woensdag 29 mei 2019

Iittala schaal

Iittala schaal

Kies uit 3producten vanaf € 95. Iittala Servies Van Top Kwaliteit. Duizenden tevreden klanten - Webshop met jaar ervaring in de branche. Uur Besteld = Morgen In Huis! Fantastische aanbiedingen.


Iittala schaal

Tijdloos en modern Scandinavisch servies, kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer. Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen. Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden.


Dus meld je nu aan bij Myiittala. Ontdek het uitgebreide woonassortiment. Gratis bezorging en retour. De kleine, diepe schaal is ideaal voor ontbijt, of dessert. Combineertip: de basiskleuren uit het Teema servies zijn wit en zwart.


Benieuwd naar het volledige aanbod van iittala ? Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De mogelijkheden zijn onbegrensd. De oranje Origo- schaal is perfect voor royale porties ontbijtgranen, havermout, pasta of salade. Ideaal voor informele en feestelijke tafelsettings.


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Maaltijden en snacks smaken nog lekkerder met deze sprankelende serie. De Kastehelmi - Schaal l Set van werd door Oiva Toikka ontworpen voor fabrikant iittala.


Dit Finse bedrijf werd in de 19de eeuw opgericht als glasfabriek, maar heeft het assortiment door de jaren heen uitgebreid met andere producten op het gebied van meubilair, textiel en verlichting. Deze schitterende serie neemt u mee naar een unieke wereld vol met mysterieuse wezens die elk een eigen betekenis hebben. Teema is de perfecte porseleinserie voor alle gelegenheden! Door de stijlvolle vormen en klassieke geometrische designs kunnen alle producten goed met elkaar gecombineerd worden. Solaris met bordjes Tapio Wirkkala.


Set zonder chips oi amper gebruikt. Kleine schaaltjes 1cm. De naam Kastehelmi (Fins voor ‘dauwdruppel’) verwijst naar de cirkels die de bellen in het geperste glas.


Iittala schaal

Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Met deze schaal laten ze ook weer zien hoe mooi simpel kan zijn. Door het bijzondere design is dit sierlijke schaaltje een schitterende toevoeging aan je interieur. De schaal is niet vaatwasmachinebestendig. Geniet van een schitterende moderne collectie die eindeloze combineermogelijkheden met zich meebrengt.


Alle producten uit deze collectie zijn zowel functioneel als duurzaam ontwikkeld. Deze prachtige diepe Taika schaal wordt gekenmerkt door een decoratief patroon, dat doet denken aan trollen, magische nachten en Finse folklore. Onderdeel van de klassieke Taika-serie, ontworpen door Klaus Haapaniemi. Leverbaar in diverse kleuren.


Iittala schaal

Het Teema servies is divers, multifunctioneel in gebruik en prachtig met elkaar te combineren. Achter het Origo ontwerp staat Häberli, die werd bekroond voor dit ontwerp met diverse internationale design awards. Stel zelf uw verzameling aan borden, schalen en overige keukenaccessoires samen.


Voor iedereen een voordeel. Bekijk de volledige collectie van iittala taika. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts