maandag 27 mei 2019

Ikea houten fotolijstjes

Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Alle merken Wissellijsten. Shop direct online op beslist. Grootste aanbod Fotostandaarden.

Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.


Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker.


De passe-partout benadrukt de afbeelding en vereenvoudigt het inlijsten.

Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


We willen de productrecensies graag met je delen, maar daarvoor moet je toestemming geven voor de functionele cookies. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Op die manier kun je precies de houten fotolijst uitkiezen die past bij het uiterlijk én bij de prijs-kwaliteit verhouding waar jij naar op zoek bent. Doordat alle fotolijstjes in ons assortiment voorraadartikelen zijn, kunnen de producten direct geleverd worden.


Houten fotolijstjes bestellen op Lijstentoko. Voordat u een houten fotolijst bestelt: Sommige van onze houten fotolijsten zijn voorzien van een passe-partout dat ervoor zorgt de foto te omringen en weg van het glas te houden. Een passe-partout is niet altijd noodzakelijk maar geeft het geheel wel meer body. De meeste lijsten op onze website kunnen aan de wand worden gemonteerd.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Het fotolijstje bestaat uit twee losse elementen, waar uw foto tussen wordt geklemd. Hiervoor is de lijst voorzien van krachtige magneten. De fotolijsten zijn van natuurlijk eikenhout en voorzien van kristalhelder plexiglas.


Laat de houten fotolijsten de kamer in springen met de mooiste kleuren en de leukste designs.

Houd je van licht, eenvoudig en natuurlijke materialen? Kies dan lichthouten, onbewerkte fotolijstjes , waarbij de structuur en kleur van het hout intact zijn gelaten. Zgan fotolijstjes voor een foto van 10xcm.


Zo goed als nieuw Ophalen. Romantisch houten fotolijstje , beschilderd. Gelukkig maar, want deze lijsten zijn tijdloos. En het fijne is dat ze in elk interieur passen.


Het maakt dus niet uit of uw smaak modern of juist wat klassieker is: een houten fotolijst brengt overal die gezellige sfeer waar u op zoek naar bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts