woensdag 22 mei 2019

Keuken meubelmaker

Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren! Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie!


Kasten I Banken I Bedden I Stoelen.

Wij hebben deze keuken recentelijk volledig gerenoveerd. Samen met de klant maakten we een 3D-tekening en verdubbelden we de grootte en moderniseerden we apparatuur en materialen. Wij maken keukens , badmeubels, wandkasten, en tafels op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor interieuradvies en. Bij deze keuken kregen wij letterlijk veel ruimte bij het ontwerpen.


Uiteraard zorgen wij altijd dat alles past, we maken tenslotte keukens op maat. Maar hier werden we niet beperkt door kleine ruimtes of rare hoeken en dat is ook wel eens leuk om te doen.

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten. Vanaf januari is de showroom weer geopend. Laat Zwiers uw nostalgische of landelijke keuken , badkamer, vloer of meubels handgemaakt op maat maken. Massief houten keukens en meubelen op maat gemaakt.


Oerdegelijke keukens en meubelen die sfeer en warmte en uitstralen. Meer dan jaar ervaring, service en kwaliteit. Zo kun je zien dat de keuken gebruikt wordt en het een plek is waar iedereen samenkomt. Een ander kenmerk is dat de keuken vooral bestaat uit hout en eventueel glas voor de bovenkastjes en graniet voor het werkblad. Het fornuis bevat een oven, deze kan zijn ingebouw maar mag ook geheel op zichtzelf staan als blikvanger in de keuken.


Zoekt u een meubelmaker in Noord-Brabant? Of bent u op zoek naar specifiek meubilair dat aan uw persoonlijke wensen voldoet? Een slaapkamer met inloopkast.


Een greeploze keuken , wandkasten op maat of andere interieurs en meubelen op maat? Uw winkel- of bedrijfsruimte aangepast aan uw wensen? Wij zijn een jong en enthousiast team.

Van keuken op maat, kast op maat , tafel op maat, haardmeubels, badkamermeubels tot zelfs kinderbedden. Alles voor u naar wens gemaakt. In de keuken wordt met liefde eten berei gekletst en geknuffeld.


Soms wordt er een stevige discussie gevoerd en soms tot in de late uurtjes feestgevierd. De keuken is met recht het kloppende hart van uw huis. Om te luisteren naar uw wensen, sfeer te proeven en uw interieur in ons op te nemen. Maatwerk Keukens komen we bij u thuis.


De stijl, materialen, kleuren en compositie: alles naar eigen smaak. Meubels voor de laagste prijs. Dit betekent voor u een keuken die uniek is in zijn soort. Houtwerk Hattem combineert design met ambacht.


Onze duurzame meubels en keukens zijn van 1 Inlands hout en het ontwerp sluit volledig aan op jouw wensen. Een keuken valt daar ook onder. We keken voor je naar de kosten van een meubelmaker of timmerman als je een keuken wil laten maken. Waarom zou je een keuken op maat laten maken. Steeds vaker is het juist het bruisende middelpunt van het gezinsleven in de woning.


En die keuken mag zeker gezien worden. Met de handgemaakte maatwerkkeukens en interieurs van Van der Vegt zorgt u voor een echte blikvanger, passend in elk interieur. Samen met mijn team werken wij aan diverse opdrachten – van ontwerp tot aan realisatie. Kortom wij leveren keukens en meubels met een uniek karakter.


U kunt ook bij ons terecht voor uw complete kamer of keukeninrichting. Op maat gemaakte kasten, eettafels, vergader- en werktafels en interieurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts