dinsdag 28 mei 2019

Sigma s2u 9001

Sigma S2U Satin, Nova Allure en primers koop je voordelig bij VerfonlineXl. Bent u op zoek naar Sigma S2U Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Sigma S2U Allure Gloss dekt zeer goe is gemakkelijk reinigbaar én kras- en slijtvast.

Uiteraard heeft deze professionele lak van Sigma veel voordelen. Wat dacht je van de goede verwerkbaarheid? Iedereen met een beetje feeling voor schilderen kan met deze verf aan de slag!


Daarnaast heeft de verf alle goede eigenschappen die je mag. Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging. De droge verffilm is har kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Deze topper van het merk Sigma Coatings is, zoals de naam al doet vermoeden, het beste jongetje van de klas en komt meerdere malen als beste uit de test.


Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze.

Sigma S2U Gloss is de kras- en slijtvaste hoogglans lak voor buiten. Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is.


Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. Kiest u voor duurzaamheid? Dan is dit de ideale verf. De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk.


Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken. Rendement van de sigma s2u satin is ongeveer 16mper liter afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte die men aanbrengt.


Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten. Sigma s2u satin bestellen bij Goedkoopverven. Sigma verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk. In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bestel Sigma S2U vandaag nog bij verf.


Het grootste aanbod Sigma S2U Verf. N van de meest makkelijk te schilderen verf.

Het zijn populaire kleuren, waar veel mensen zowel binnen als buiten gebruik van maken. Zeer duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Sigma S2U Nova Matt is een ideale matte lakverf voor binnengebruik.


Bovendien is een snellere droging met Sigma Sigma QDS mogelijk. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts