woensdag 15 mei 2019

Hugo de ruiter

Hugo de Ruiter Design is a full service design agency. I work as Furniture Designer and Product Designer. My services include creative consultancy, creative analizes, concept sketching, 3D CAD Design, advising in prototyping and product development. Both for indoor and outdoor furniture Design.


Als bewijs dat de verdieping plaats vindt, mogen modellen als Elixir en Aurelio gezien worden.

De uitdaging van een opdrachtgever aangaan en die omzetten in ideeën, in ontwerpen. Hugo De Ruiter heeft functies op zijn of haar profiel. Dan de volgende stap: vakmensen uitdagen die ideeën te vertalen in hout, metaal en stof. Mijn meubelen worden stuk voor stuk door vakmensen gemaakt met oog voor kwaliteit.


Niets is voor eeuwig, maar een vriend voor het leven proberen mijn ontwerpen wel te zijn. Net als kleding moeten meubelen bij je passen en lekker zitten. De eenvoudige verschuifbare componenten zorgen ervoor dat het meubel zich gemakkelijk aanpast aan de gebruiker.


Meubelen beschouw ik als een derde huid”.

Zijn inspiratie haalt hij uit natuur, kunst, architectuur, technologie maar vooral uit het leven zelf. Zijn meubelen worden stuk voor stuk met oog voor kwaliteit gemaakt. Deze Nederlandse designer werd wereldwijd bekend door zijn ontwerpen voor diverse A-merken over de hele wereld. De stoelen hebben een paar. Bekijk de profielen van mensen met de naam Hugo Ruiter.


Zijn werk is dynamisch te noemen zowel in vorm als gebruik. Slimme ideeën zorgen ervoor dat zijn ontwerpen eenvoudig zijn aan te passen aan de gebruiker. Mede door zijn positieve inzet en creativiteit kreeg de jongerencampagne in Rotterdam een gezicht.


Leolux ( type Sjamaan) designer kuipstoelen met minimale gebruikssporen. Het leer is in uitstekende conditie en de stoelen hebben aluminium pootjes. Is gemaakt van massief hout.


Kleur grijs gebeitst, antraciet met nog de nerf zichtbaar. Sommige stoelen zijn door gebruik wel wat beschadigd aan poten en zitvlak. Door spijkerbroeken zijn er strepen in ontstaan. Geen artikelen gevonden Helaas zijn er geen artikelen gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.


De golvende lijnen van de zitting en de sierlijk gekromde vlakken van de armleggers ogen naadloos perfect en mooi in verhouding.

De designer interpreteert ze als de vloeiende beweging van een. All of my furniture is made by professionals with an eye for quality. I find inspiration in nature, art, architecture and technology, but mostly in life itself. Show on map Routebeschrijving. Om dit te realiseren is hij een crowdfunding gestart.


Kijk voor de mogelijkheden op de site! In de kunst kennen we dit in de werken van Mondriaan, die in deze filosofie de kunstbeweging de Stijl had opgericht. De nestelbehoefte, of het zich kunnen afzonderen van de drukke buitenwerel is vandaag één van de eerste noden van de consument. De GRIFFON is een elegante en verrassend extreem compacte lounge fauteuil in afgeronde kuipvorm. Oakwood bla drie chromen poten en zwarte voet.


De tafel past bij ieder interieur. Een tafel die overdag compact is, vergroot zich inventief en biedt ’s avonds een gastvrij onthaal aan vrienden. Aan het ontwerp van de ‘Wing’ ging een hele studie vooraf.


JORI zocht in de eerste plaats naar dé ontwerper die de noden van de gebruiker zo goed mogelijk kon inschatten en vertalen naar een esthetisch transformeerbaar zitmeubel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts