vrijdag 24 mei 2019

Iittala bord

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Iittala bord

Kies uit 3producten vanaf € 95. Iittala Servies Van Top Kwaliteit. Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen. Uur Besteld = Morgen In Huis!


Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden. Dus meld je nu aan bij Myiittala. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Buitengewoon veelzijdige en eindeloze combinaties – Teema blijft, ook als jij verandert. Dit platte bord van vitro porselein is een onderdeel van het Sarjaton servies van iittala.


Iittala bord

Persoonlijke klantenservice. Vind items binnen jouw budget. Fantastische aanbiedingen. Haal vandaag nog die borden in huis. Deze komen in alle borden , schalen en bekers uit deze collectie terug.


Bij elke keuze voor een andere kleur of textuur lijkt het resultaat weer anders. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Gratis bezorging vanaf 20. Bekijk ook eens de andere schitterende collecties van dit designermerk op onze webshop! Het fijne van dit porseleinen bord is het simpele design.


Iittala bord

Daardoor valt het perfect te combineren met een wat drukker servies! Deze prachtige moderne collectie is zowel duurzaam als functioneel ontwikkel waardoor het servies lang mee gaat. Nu tijdens SALE met korting tot.


Het Teema servies is vaatwasserbestendig en mag gewoon in de oven en magnetron. De professor ontwierp prachtig glaswerk dat totaal anders was dan het strakke, minimalistische design waar Scandinavië bekend om is. Zo goed als nieuw Ophalen of. Er wordt vrijwel altijd met Scandinavische ontwerper gewerkt en de collectie omvat inmiddels vele iconen, zoals de Aalto vaas, Teema servies en Essence glazen. Je kunt ze ophalen in papendrecht of verzendkosten en risico van verzending voor kop.


Iittala bord

Nieuw Ophalen of Verzenden. De dierlijke figuren trekken de aandacht, maar gaan tegelijk vrijwel onopgemerkt op in hun omgeving. Alle items zijn gemaakt van hoge kwaliteit porselein en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Koop en verkoop iittala bord eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts