woensdag 8 mei 2019

Schapenvacht deken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Verzending vanaf €in uur. Kies uit producten vanaf € 294.


Levering (ecologische) schapenvachten van onder andere Ierse, Schotse, IJslandse, Nederlandse, Duitse schapen, wollen dekens en aanverwante artikelen. De schapenvachten hebben het geschopt tot enkele tienduizenden Nederlandse woonkamers, slaapkamers, terrassen en tuinhuizen.

Ook hebben we mogen leveren aan internationale designweken in o. Milaan en Stockholm en toonaangevende (woon)magazines. U begrijpt: wij zijn daar als kleine zelfstandige onderneming trots op. De zachtheid en soeplesse van de schapenwollen deken zorgen voor een heerlijk comfort voor zowel kinderen als volwassenen. Wij zijn continu voor u op zoek naar de meest diverse schapenvachten , lontwol en lifestyle wolproducten door heel Europa. Of het nu gaat om een geschoren vacht of een zeer langharige vacht, wij hebben een zeer groot diversiteit aan kleuren, soorten en afmetingen.


Gepersonaliseerd Fleece deken met schapenvacht bedrukken. Aan de ene kant kunt u het personaliseren en de andere kant heeft het een zachte vacht. Ik hoorde dat als je last van je rug hebt op een schapenvacht of wollen deken moest gaan liggen.

De kracht van wol wordt al eeuwen geroemd. Wie vroeger last had van reuma, spierpijn of gewrichtspijn legde zich te ruste tussen de schapenvachten. De heilzame kracht van de lanoline gecombineerd met de weldadige warmte van wol deden hun werk en gaven verlichting.


Texelana levert al meer dan jaar producten van schapenwol. Onze wollen onderdeken is gevuld met zuivere lamsscheerwol en de bovenlaag is afgewerkt met de scheerwol van een volwassen schaap. Deze combinatie geeft de deken een koninklijke dikte en luchtigheid. Koop nu dekens voor uw huis.


Transformeer je Slaapkamer met onze grote selectie aan accessoires. Door de unieke kenmerken van het zuivere scheerwol geniet u van een luxe onderdeken waar u in dat geval behoefte aan heeft. Het materiaal waarvan de vulling en de bovenlaag is vervaardigd maakt de deken heerlijk dik en luchtig waardoor het comfort wordt vergroot. Met een onderdeken van wol ervaart u een betere nachtrust, iedere nacht opnieuw.


De deken verdeelt de druk van het lichaam en vermindert zo spanning. De deken kan warmte regelen, heeft een sterke dichtheid en een natuurlijke buigzaamheid en valt daarom erg in de smaak bij zowel volwassenen als kinderen. Dit zorgt ervoor dat u een wollen deken heeft die nog vele jaren mee zal gaan. Het ontwerp is tijdloos en stijlvol met natuurlijke kleuren uit de natuur en mooie patronen, geïnspireerd op Scandinavische tradities. Al onze wollen dekens zijn, zoals u dat gewend bent van ons, van 1 verantwoorde wol en zijn ongeverfd.


Koeienhuiden en schapenvachten zijn zacht, warm en stoer. De natuurlijke geur van de vacht en het leer die in het begin aan de vacht zit, is heel normaal, dit wordt bij de schapenvachten die wij hebben niet chemisch bestreden.

Schapenvacht deken plaid poezen 1. De geur vervliegt na enige tijd namelijk. Voor ons zegt de geur van het vacht of het ee,n kwalitatief goede schapenvacht is, waar wij uiteraard naar streven. Unieke collectie wollen dekens , wollen plaids, militaire dekens en babydekens.


Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts