woensdag 29 mei 2019

Raam screen buitenkant

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Topkwaliteit - De Beste Kwaliteit voor de Allerbeste Prijs. Alle merken, al vanaf € online.


De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden.

Hierdoor nemen screens geen kostbare ruimte in beslag en blijft de vrije doorloop langs uw ramen behouden. De bediening kiest u zelf. Aangezien een screen het gehele raam bedekt, kan je je hoofd niet naar buiten steken om bijvoorbeeld een stofdoek uit te kloppen. Dit kan wel bij een zonnescherm.


Windvaste screens of zipscreens hebben hier geen last van. Geen tuindeur maar wel een heel groot raam in de keuken en ramen in de slaapkamer. Een screen houdt nooit al het zonlicht tegen.


Beide achterkan huis, vol op het zuiden, dus de hele dag de zon op de ramen.

Wij hebben bij alle ramen screens aan de buitenkant laten plaatsen. Klapperende screens of screens die je telkens naar boven en beneden moet doen omdat het (mogelijk) gaat regenen zag ik niet zitten. Al hebben screens met rits wel minder last van de wind. Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt. De screen , ook wel vlakhangende zonwering genoemd zijn verticaal zakkende zonweringen aan de buitenkant van het raam.


Het glasvezeldoek van de screens weert bijna van de warmte die op een raam valt. Personaliseer je screen : kies uit kleuren. Het grootste voordeel van screens is dat ze erg smal zijn, waardoor ze aan de buitenkant van het raam weinig ruimte in beslag nemen en de vrije doorloop behouden wordt. Er is een ruime keuze uit wel meer dan verschillende doekkleuren. Hierdoor stem jij je screens voor buiten helemaal af naar jouw.


Doordat screens aan de buitenkant van je woning hangen, weren ze de hitte veel doeltreffender dan gordijnen. De zon kan immers niet aan je ramen, waardoor er geen broeikaseffect kan optreden. Naast bescherming tegen de hitte bieden screens nog tal van andere voordelen: Geen insecten:neergelaten screens houden de vliegen en muggen buiten. Bent u op zoek naar praktische en effectieve buitenzonwering om de temperatuur in uw woning zelfs tijdens de heftigste hittegolf lekker koel te houden?


Screens : ruimtebesparend en effectief. Dan heeft u de perfecte buitenzonwering gevonden: screens. Ten opzichte van andere vormen van zonwering neemt een screen nauwelijks ruimte in.

Doordat er geen onderdelen buiten de gevel van uw huis steken behoudt u bovendien de doorloop langs de ramen. Energie besparen met screens Buitenzonwering kan u veel energie besparen. De screen is namelijk met een aluminium frame rondom het raam gemonteer waardoor je het gehele raam , en dus jouw kamer, van de zon kunt weren.


Maar wees niet bang dat je daardoor in het donker komt te zitten. Daarnaast blokkeert een screen hinderlijke schitteringen. Een klein raam kan bijvoorbeeld met kastmaat mm (= cm) maar voor een schuifpui is kastmaat 1(= 1cm) of 1(= 1cm) nodig. De omkastingen zijn gemaakt van 1 hoogwaardig aluminium. U dient de gaten aan de buitenkant van de geleider op te boren met een Ø mm.


Dit is dus de kant dat in het zicht komt. Deze gaten worden uiteindelijk (nu nog niet) afgedekt met de kleine afdekdoppen. Schuif de geleiders voorzichtig op de omkasting.


Til de screen aan de omkasting op en ondersteun de geleiders. Bij Kwantum bestel je altijd goedkope raamdecoratie op maat. Bepaal zelf de kleur, de structuur en de afmetingen en wij gaan direct voor je aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts