maandag 13 mei 2019

Libbey glazen bestellen

Libbey glazen bestellen

Glas van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online te bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel! Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Verschillende soorten glazen , modellen en stijlen.


Libbey glazen bestellen

Voor 23:besteld , is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Snel geleverd per stuk of per doos, zowel particulier als zakelijk.


De glazen hebben opvallende designs met een vintage uitstraling. Naast de hogere longrink glazen zijn er ook wijn- en whiskyglazen verkrijgbaar. Proost met de speciale wijnglazen van Libbey.


Libbey glazen bestellen

Bestel eenvoudig merkglazen met snelle levertijd voor de horeca. Libbey glazen en karaffen bij de Bijenkorf. Vaatwasmachinebestendig en geschikt ook voor horeca. Neem bijvoorbeeld het Nachtmann Sculpture, een bijzonder whikey glas met een ontwerp geïnspireerd op ijssculpture. Voor slechts € 9- kunt u dit stijlvolle glas aan uw glaswerk collectie toevoegen.


Maak een keuze uit meer dan verschillende glazen en shop uw gehele glazencollectie gemakkelijk en voordelig online op dranktotaal. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Kies uit producten vanaf € 40. Find glas bestellen vandaag! Het Hobstar glas dateert uit het begin van de 20e eeuw.


Deze lijn heeft allen glazen met sierlijke voet, en zeer sterk glas van het merk Libbey. Whiskey glas graveren - stuks. Laat een whiskey glas graveren met naam of tekst. Onder andere geschikt voor: water, whisky, cocktails en frisdrank.


Bijzonder geslepen glas met inspirerend patroon. Zeer geschikt voor horeca en vaatwasserbestendig. Model Hobstar van het bekende merk Libbey. Deze reeks is gemaakt van de beste materialen waardoor kwaliteit gegarandeerd is. In het noord-westen van Ohio was een overvloed aan gasbronnen en zand van zeer hoge kwaliteit.


Een deel van de collectie bevat een gouden randje op het glas. Dit wordt per glas met de hand bewerkt. Imperfect Tumbler Glazen L - st. Dit waterglas Hobstar is van het merk Libbey. De unieke geslepen patronen van het Hobstar glas zorgen voor een vintage-chique uitstraling.


Dé leverancier van alle horeca glazen , horeca benodigdheden en horeca servies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts