maandag 6 mei 2019

Stickers strijken op kleding

Stickers strijken op kleding

Groothandel voor winkels en webshops. Bestel gemakkelijk online! Specialistisch advies nodig? Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Daarbij kunt u eenvoudig een eigen afbeelding (bv foto of logo) inladen en naar behoefte eigen tekst toevoegen.


Stickers strijken op kleding

Bloem Strijken Stickers Applique Op Kleding Thermotransfer Voor Kleding Afdrukken T-shirt Decoratie Ontwerp Diy Strepen Accessoire E 5. Een brede verscheidenheid aan stickers strijken op kleding -opties zijn voor u beschikbaar, zoals 3 eco- vriendelijke. Ook kunt u kiezen uit geborduurde, geappliceerde en afgedrukt stickers strijken op kleding. Meisje Thermo Stickers op Decor Kleding Strijken Strepen Stickers Applique op Kleding Transfer Smeltbare print Wasbare DIY T-shirt E 4. Ze zijn eenvoudig in de kleding in te strijken of te plakken.


Handig voor in de gymkleding, scouting- en sportspullen. Zo zorg je ervoor dat jij en je kinderen geen kleding meer kwijtraken en voorkom je ergernis en irritatie. Natuurlijk gebruik je onze naamlabels voor kleding ook op school- of sportkamp!


Stickers strijken op kleding

Gebruik onze naamstickers voor uw kleding , tassen en alle andere textielwaren in huis Ze zijn geschikt voor alles wat in de vaat- en wasmachine kan en u kunt u ze ook in uw schriften of adresboeken kleven. U hoeft ook geen tijd te besteden aan het naaien van uw logo of het strijken ervan, naamstickers kunt u net als normale stickers gewoon kleven. Hippe folie strijkapplicaties, stoere fullcolour strijkplaatjes en retro flock en velours strijkletters vind je bij Strijkapplicaties. Goed herkenbaar en ze kriebelen niet!


Meer professionele textiel toepassingen? Kijk ook op onze sites fabrictag. Er zijn ook XL-applicaties, die zijn geschikt voor volwassenen kleding of juist de mini variant voor babykleding. Onze strijk applicaties zijn ook kek in je interieur zoals op een houten stoeltje, op een kussen of een tas. Haal snel je strijkbout uit de kast en beginnen maar!


Stickers strijken op kleding

De applicaties zijn eenvoudig op te strijken. Voor iedere ondergrond is een materiaal of druktechniek aanwezig. Ontelbare kleuren van de flexen, flocken ,holografische, reflecterende, glitters en glow in the dark liggen op voorraad en worden speciaal voor u geplot of gedrukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts