dinsdag 21 mei 2019

Pip studio kom

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis! Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Bademode, Bettwäsche und Homewear!


Pip studio kom

Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan. Onderdelen van het servies. Blushing Birds Star Flower Kom Khaki 9. Bekijk product In winkelwagen. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Vooraf, achteraf of gespreid.


Pip Studio serviezen bij de Bijenkorf. Ervaar het gemak van Wehkamp. Wat dacht je mooie houten kom van HKliving of Bloomingville? PiP Studio kom tot goedkoper. Of toch liever een meer traditionele kom van keramiek of aardewerk?


Pip studio kom

Ben je op zoek naar een kom van je favoriete merk, dan kun je hier handig op filteren. Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.


Gebruik deze kom voor bijvoorbeeld soep, salade, nootjes of chips! PIP STUDIO KOM FLORAL KHAKI CM. ProductbeschrijvingDeze kom is een onderdeel van het PIP servies.


Pip studio kom

Zoals de naam al doet verwachten is dit schaaltje voorzien van een kersen print. Zo is de kom perfect voor het serveren van yoghurt, snacks, fruit of soep. De kom komt bij diverse gelegenheden van pas.


Het is Sale bij de Bijenkorf! Deze grote kom heeft een all-over print van kleurrijke bloemen en fruit die doorloopt aan de binnenzijde. U kunt de kom voor verschillende doeleinden gebruiken bijvoorbeeld als soepkom of voor salades. Deze kleine kom is versierd met exotische bloemen, een vlinder en gouden details. De achtergrond is versierd met een verfijnde print.


De grote roze bloem valt sierlijk over de rand heen en binnenin de kom komen elementen uit het dessin terug. Tropische vogels en exotische bloemen zijn gecombineerd met de klassieke Pip details. Elke rand heeft een andere print en gouden details en elementen van het ontwerp versieren de binnenkant van de kom.


De prachtige kleuren vallen meteen op waardoor je gerecht er nóg aantrekkelijker uitziet. Een mooie kom voor zowel lunch als een diner. Deze kom komt uit de Floral collectie en is gedecoreerd met een kenmerkende bloemenprint en goudkleurige details.


Niet vaatwasmachine en magnetronbestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts