dinsdag 14 mei 2019

Hr++ glas zonwerend

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. U hoeft alleen maar de gewenste dikte te selecteren van het zonwerende dubbel glas en de spouwbreedte aan te geven en uiteraard de maten in breedte en hoogte te vermelden. Zonwerend glas besteld u éénvoudig online bij Glasdiscount!

Hiermee bespaart u energie en warmt de woning minder snel op. Bekijk het omvangrijke assortiment zonwerend glas , of neem contact op. Let op, de aangegeven kosten voor zonwerend glas is doorgaans altijd exclusief de plaatsing. We zetten de verschillende kosten van zonwerend glas even voor jou op een rijtje met onderstaande tabel. Dit HR glas werkt ook warmtewerend.


Een goed alternatief voor duurder zonwerend glas. Daarnaast wordt zonwerend glas vaak verkozen boven andere zonwering omdat het mooier wordt gevonden. Alternatieven voor zonwerend glas.

De meeste warmte gaat namelijk verloren via de ramen. Dubbel glas is samengesteld uit glasbladen en spouw. Driedubbel glas bestaat uit glasbladen en spouwen.


Dit type beglazing isoleert dan ook opmerkelijk beter dan dubbel glas en zelfs iets beter dan superisolerend glas. De voordelen ten opzichte van superisolerend glas zijn echter te klein, waardoor dit type glas maar zelden gebruikt wordt. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendhei van daglicht, te combineren. Tijdens de winter kan beglazing met een lage emissiefactor het warmteverlies reduceren en de gratis zonnewarmte het gebouw verwarmen, zonder significant verlies van daglicht. In de eerste plaats hoeft men geen zonwering voor de ramen aan te schaffen want daar zorgt de zonwerende beglazing reeds voor.


Bij zonwerende glas is de optimale positie zo dicht mogelijk bij de zon dus op positie 2. Heeft u een vraag of wilt u dat we bij u langskomen? Triple glas is soms te dik of te zwaar om in bestaande ‘draaiende’ kozijnen te plaatsen (dat zijn ramen die open kunnen). Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Dit folie zelf veroorzaakt geen glasbreuk omdat er geen metaaldeeltjes in zitten. Wél is het van belang dat je het zonwerend raamfolie aan de buitenkant van je ramen aanbrengt!


Let op: vanwege de breedte van dit folie geldt er een toeslag in de verzendkosten van € -. Met deze zonwerende folie wordt de weerkaatsing van zonlicht aanmerkelijk teruggedrongen en krijgen gebouwen kleur en persoonlijkheid. Bij ons kunt u gemakkelijk online al uw glas bestellen en ook nog eens tegen de laagste prijs.

Alles op maat voor u gemaakt! Ook dit glas bestaat uit twee glasplaten waarbij de tussenruimte gevuld is met lucht of argongas, wat zorgt voor een goede isolatie. Het zonwerende effect wordt bereikt door het aanbrengen van een zonwerende coating die het zonlicht absorbeert en weerkaatst.


Hebt u ook altijd last van de felle zon op uw glas ? Met zonwerend glas is dit verleden tijd! Deze glassoort weerkaatst het zonlicht en hierdoor wordt het minder warm in uw woning of kantoor. Daarnaast voorkomt het felle schitteringen van de zon en is het vaak niet meer nodig om aparte zonwering te laten plaatsen. Raamfolies die geen warmte opnemen kunnen aan de binnen zijde gemonteerd worden.


Kijk altijd bij de specificatie van de betreffende raamfolie. Geluidswerend glas wordt vaak gebruikt naast snelwegen, in de buurt van aanvliegroutes en bij spoorrails.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts