vrijdag 24 mei 2019

Kaarsen en kandelaars

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Vind de nieuwste collectie. Alle merken kaarsen kandelaars. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Laat ze ontvlammen in een mooie kandelaar en geniet van de warmte en het licht dat de kaarsen afgeven. En neem je daar een grote, dikke kaars bij of een subtiele smalle kaars ? Bekijk direct alle modellen. De kaarsen en vazen zijn exclusief voor HEMA ontworpen. Het glas kun je later hergebruiken voor een theelicht of een kleine stompkaars. Zelfs als de kaars niet brandt, valt deze kandelaar op.


Sfeervolle kaarsen , kandelaars , balusters, waxinelichthouders en windlichten in een stoere en landelijke stijl. Ga voor romantisch met een zilveren kandelaar of juist voor stoer met een robuuste houten kandelaar. Grote kandelaars geven een ruimte status, terwijl meerdere verschillende kandelaars bij elkaar een speels effect teweegbrengen.

Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Met de kaarsen en kandelaars van HM breng je de warmte en sfeer in huis tijdens de koude wintermaanden. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Er is altijd wel een mooi plekje voor te vinden.


We hebben een uitgebreid assortiment kandelaars , die passen in alle woonstijlen. Van 5-armige kandelaars van metaal tot robuuste exemplaar voor één kaars. Maak van jouw huis jouw thuis.


Kandelaars voor stompkaarsen en dinerkaarsen. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kies uit 1producten vanaf € 95. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Een indruk van de varieteit aan kaarsen en kandelaars die wij in onze winkel verkopen. Fair trade kandelaars van hout, steen en aluminium naast kaarsen uit Zimbabwe en Indonesië. In de winkel vindt u ook doosjes met dinerkaarsen (cm) uit Indonesië gemaakt van stearine in verschillende kleuren. Betonnen kaarsenstandaard large € 195. De kandelaren met kaarsen zijn onmisbaar in huis.


Stijlvol, elegant of stoer, de sfeer die jij zoekt hebben wij!

Een lichthouder geinspireerd op de waterlelie? Bovendien krijg je bonuscheques, verjaardagsaanbiedingen en speciale uitnodigingen voor verkoop en evenementen - allemaal rechtstreeks in je inbox! Door op Aanmelden te klikken, ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden van het HM Lidmaatschap. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig. Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel.


Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven. Kaarslicht zorgt voor sfeer. Een kandelaar is een echte sfeermaker in huis.


Een diner wordt pas echt chic met een elegante kandelaar voor dinerkaarsen. Een grote kaarsenstandaard kan je gebruiken voor een stompkaars of juist voor meerdere waxinelichtjes. Windlichten zijn geschikt voor het branden van kaarsen binnen en buiten.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts