maandag 6 mei 2019

Poly geslepen

Als u voor poly slijpen kiest dan worden de randen mooi glad geslepen zodat u zich er niet aan kan snijden. Tevens ziet dit er ook zeer netjes uit. Plat poly geslepen glas is op maat te bestellen bij Glaswebwinkel.


Grote afmetingen van gehard glas (plat poly geslepen ) nodig? Spiegel op maat (plat poly geslepen ), voor een fraaie en mooi afgewerkte spiegel.

Kies voor een verzilverde spiegel waarvan de randen niet meer scherp en strak zijn afgewerkt (p.p. geslepen ), als u het aan de muur wilt bevestigen zonder gebruik te maken van een omlijsting of frame. Kan je de randen van de spiegel aanraken? Gelaagd glas plat poly geslepen.


Wanneer u op zoek bent naar plat poly geslepen gelaagd glas, dan heeft u dit nu gevonden. Met de juiste aandacht voor de klant en liefde voor het eindproduct. Enkel glas (plat poly geslepen ) De prijs voor plat poly geslepen enkel glas kun je eenvoudig zelf berekenen in de belstelmodule van Glaswebwinkel.


Nadat het glas in de fabriek op maat is gesneden, is het mogelijk om de scherpe randjes van het glas af te laten slijpen.

Bestel eenvoudig uw spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen ) bij Glaswebwinkel. Naast de standaard verzilverde blanke spiegels die veel worden toegepast in badkamers, leveren wij ook op maat gemaakte spiegels in de kleuren brons of grijs. Bij plat poly slijpen wordt er per zijde gemiddeld mm. Als achteraf een op maat gesneden glasplaat toch plat poly geslepen moet worden dan betekend dit dat de glasplaat mm. Facet met plat- poly geslepen : Een facet rand is een sierrand van 2 of 30mm breed en wordt vaak toegepast bij spiegels of tafelbladen en geeft een klassieke uitstraling.


Plat- poly geslepen betekend dat het glas geslepen is waardoor de scherpe randen weg zijn. Poli slijpen (ook wel p-p slijpen of poly slijpengenoemd). De ruit wordt dan aan de zijkant glad afgewerkt voorzien van een kleine schuine kant zodat het glas niet meer scherp aanvoelt Naast het gewone poli -slijpen kunnen wij de glasplaten ook Convex en Concaaf slijpen.


Dit proces wordt plat poly slijpen genoem afgekort p. In deze video vertelt Glas expert Wally Vermeulen van Glasbestellen. Het snijden van het gelaagde glas betreft maatwerk en hierin kunnen er scherpe randen rondom het glas ontstaan. Werk trouwens wel altijd met handschoenen bij het plaatsen) Wanneer de glasplaat bijvoorbeeld op een tafel komt of als schap wordt gebruikt moeten de randen geslepen worden. In vaktermen noemen wij dit PP (Plat Poly) geslepen glas, deze randen zijn glad en vormen geen gevaar.


Glazen deuren en tafelbladen worden altijd met deze afwerking geleverd. Poly slijpen is een van de meest voorkomende afwerkingen in glas.

De glasranden zien er dan netjes en strak uit. Bovendien heeft plat poly slijpen het voordeel dat letsel door snijden aan de glasranden wordt voorkomen. De minimaal te produceren lengte of breedte is 2mm. Het glas is in diverse diktes verkrijgbaar nl. Doordat het geharde glas maal sterker is dan gewoon glas, valt het onder de noemer veiligheidsglas.


Vind de beste selectie poly geslepen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit poly geslepen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Het poly slijpen van vormen is geen probleem. De zijkant van een geslepen glasplaat wordt machinaal zodanig bewerkt dat er een hooglans gepolijste vorm aan komt.


Deze manier van slijpen van glas wordt veelal toegepast bij glazen meubels, geslepen spiegels, tafelbladen, glazen traptreden, glazen balustrades en andere toepassingen waar “het oog ook wat wil”. Plat- poly staat dus voor slijpen waardoor de randen van het glas ook geslepen zijn en niemand zich eraan kan verwonden. Bij spiegels op maat rondom geslepen , worden de spiegels rond geslepen afgeleverd. Dat wil zeggen snijden, waarna de scherpe randen poly geslepen worden. U kunt u dus niet meer snijden aan het glas.


Rondom afgewerkte spiegels hoeft u niet toe te passen in een frame. Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand.


Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen , wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts