vrijdag 7 september 2018

Glas in lood gouda

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Vind hier alle deals in Rotterdam!


Meestal maakt de glaszetter uit Gouda gebruik van een stevige kitrand. Glas in lood deuren Gouda.

Doordat deuren vaak open en dicht gedaan worden, is het mogelijk dat de beglazing beschadigt door de trillingen of doordat de deuren te hard worden dichtgedaan. Daarnaast doen wij ook glasfusing, kleine zandstraal opdrachten en reparaties van glas - in-lood op locatie. Uiteraard is het wel mogelijk deze beglazing te laten plaatsen tijdens een glas - in-lood project.


Wist jij dat we in Gouda de grootste Middeleeuwse glas - in-lood verzameling hebben van heel Europa? Die hangen in de Sint Jan! Foka leert u de glastechnieken glas - in-lood , tiffany en brandschilderen op de juiste en meest praktische manier. Foka schreef ook twee professionele instructieboeken en heeft een.


Juist in deze donkere maanden staan de deuren van de Sint-Jan vaak open voor concerten, feestelijke evenementen en kerkdiensten.

Wanneer de lampen aangaan voor het unieke project ‘Goudse Glazen Uitgelicht’, is de Sint-Jan zelfs letterlijk het lichtpunt van Gouda. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Dit nieuwe glas wordt opgedragen aan Erasmus. Snel en volgens afspraak is voor ons vanzelfsprekend. Met glas in lood geeft u uw woning in Zuid-Holland een uniek karakter. Het is niet alleen geschikt voor oude of monumentale panden, maar ook in een modern interieur past het goed.


Een glas in lood atelier helpt u graag met het ontwerpen en maken van de sierbeglazing. Stap eens binnen en kijk rond in ons bedrijf. Kom van alles te weten over onze werkzaamheden en activiteiten.


Maak kennis met de producten en diensten voor de zakelijke maar ook de particuliere markt. U hoeft dus niet speciaal de deur uit, maar uiteraard bent u altijd welkom voor een bedrijfsbezoek. GoudaFM is te beluisteren in heel Midden-Holland op de kabel via de 99MHz en via TV-kanaal 63. Daarnaast is GoudaFM te beluisteren en te bekijken via deGouda APP voor.


Als glazenier ben ik gevestigd in Rotterdam Noord en bedrijvig in de Rijnmon Gouda , Den Haag en de Drechtsteden. De Goudse glazen zijn de gebrandschilderde glas - in-lood ramen van de St.

De ramen dateren uit de 16e eeuw en zijn vervaardigd door beroemde glasschilders uit die tij zoals de de gebroeders Dirck en Wouter Crabeth. Dat kan door middel van de techniek glas in lood , of door Tiffany, dat is een techniek met koperfolie. Maar ook kunnen we glas versmelten tot sieraden en of schalen, kunstvormen etc. Er is heel veel mogelijk met glas.


Heeft u altijd al eens een wens gehad om iets van glas te maken, dan is dat allemaal mogelijk bij ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts