maandag 24 september 2018

Primer metaal

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner.


Primer metaal

Vraag bij ons een offerte aan! Als je kaal metaal met een kleur wilt schilderen moet je eerst een primer voor metaal aanbrengen. Een primer voor metaal heeft twee belangrijke eigenschappen: het voorkomt roest en het zorgt voor hechting op het metaal. Sommige primers kunnen niet over roest heen geschilderd worden, je moet de roest dan eerst verwijderen met een staalborstel of.


GAMMA primer metaal wit 2ml op terpentinebasis zorgt voor een optimale vulling en hechting op ijzer en staal. Daarnaast heeft het een roestwerende werking. Deze grondverf is geschikt voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis. Eén blik van 2ml volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2. De betere metaal primers zijn ook direct corrosiweren corrosiewerende primers zijn dan ook betand tegen roest.


Primer voor metaal kunnen wij in elke kleur mengen. Bent u op zoek naar de juiste grondverf of primer voor op metaal of staal, maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste grondverf of primer adviseren. Je kunt primer voor metaal aanbrengen met een kwast of roller, probeer wel streeploos te schilderen met de primer. Dit bevorderd namelijk het eindresultaat.


Hij vormt een laag tussen het materiaal en de uiteindelijke verf. Een grondverf zorgt ervoor dat de lak beter hecht op de oppervlakte en wordt over het algemeen gebruikt op hout. Primer is te gebruiken op hout, metaal en kunststof.


Wanneer een grondverf is gemaakt voor andere ondergronden zoals metaal of kunststof dan spreken we van een primer en als de primer geschikt voor verschillende ondergronden, dan wordt deze primer een multiprimer genoemd. Belangrijk bij het kiezen van een goede metaal primer is dat het product goed bestand is tegen diverse invloeden van buitenaf. Metaal primer van Innotec zorgt voor een langere levensduur van uw materiaal!


Innotec heeft een aantal primers die uitermate geschikt zijn voor metalen ondergronden. Metaal dat te maken heeft met roestvlekken, dient voor het schilderen eerst voorbewerkt te worden. Behandel de roestplekken met een staalborstel voordat je de metaalverf aanbrengt. Mocht je van plan zijn de metaalverf ook te gebruiken voor je radiatoren, doe het niet.


Metaal verven zijn namelijk niet bestand tegen hele hoge temperaturen. Vandaag bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. SprayMax 2K Epoxy filler in spuitbus is een universeel toepasbare primer voor de hechting van autolak op alle ondergronden zoals metaal , mdf, non-ferro metalen , gegalvaniseerde ondergronden en geanodiseerde aluminium ondergronden.


Er is een primer voor metaal , er is een primer voor hout, een primer voor kunststof en natuurlijk ook grondverf voor binnen en voor buiten. Ruwweg kan je echter de primers opdelen in twee grote categorieën. Aan de ene kant zijn er primers op waterbasis en aan de andere kant primers op terpentinebasis.


Sneldrogende, zeer goed hechtende en roestwerende primer op basis van alkydhars voor binnen en buiten. IJzermenie is een roodbruine, roestwerende primer voor metaal. Sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal , aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering.


De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. De IJssel ZF epoxy primer. Deze speciale epoxy primer ontwikkeld door de IJssel Coatings is in het bijzonder geschikt als basis primer voor stalen ondergronden. Bekijk onze grondverf online en vind jouw favoriet. De blikken zijn beschikbaar in diverse afmetingen, van kleine halve liters tot liter potten voor grote oppervlakten.


Primer metaal

Even schudden en met een druk op de knop voorzie je hout, metaal , aluminium, glas en zelfs steen van een dekkende. Dit product is bijzonder geschikt voor het roestwerend behandelen van staal buiten. Sigma Multiprimer is een primer op basis van een innovatieve combinatie van synthetische bindmiddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts