vrijdag 28 september 2018

Belisol zonwering

De mooiste kozijnen van Nederlan nu met naadloze lasverbinding. Ruim assortiment Voortentluifel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 7producten vanaf € 99.


Met een aangepaste zonnewering vermijd je al deze ongemakken in één klap.

Bovendien is zonwering goed voor je energiefactuur: doordat je de hitte buitenhoudt, hoef je het huis niet te koelen. Dat de zonwering je gevel bovendien een knappe hedendaagse uitstraling schenkt, is mooi meegenomen. Zonwering houdt de hitte buiten tijdens de warme zomermaanden. Ontdek er hier alles over. U kunt bij Belisol uiteraard terecht voor ons grote en gevarieerde aanbod aan kozijnen, schuifpuien en deuren.


Maar wist u dat we ook een reeks andere producten aanbieden? Van rolluiken, zonwering en screens tot zelfs garagepoorten. De markiezen van Belisol geven uw pand een stijlvolle, chique uitstraling.

Met de juiste verandazonwering voorkomt u dat de temperaturen in uw tuinkamer of onder uw terrasoverkapping snel oplopen. Houd het koel door te kiezen uit zonweringen van Belisol. Belisol -rolluiken waarborgen uw privacy, isoleren uw woning en verkleinen de kans op inbraak. Bekijk ons aanbod aan rolluiken. Door de speciale S-vorm van de lamellen opent het dak zich.


Screens bieden een welkome verademing tijdens de warme zomermaanden, en worden daardoor alsmaar populairder. Maar ze hebben nog veel meer troeven. Winsol biedt verschillende oplossingen aan.


Zo kan je kiezen om een terrasoverkapping te laten plaatsen. Dan bent u bij Belisol aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen al meer dan jaar kozijnen en deuren zonder zorgen. Bezoek de showroom in Breda.


Koel deze plaats dan af met behulp van een zonwering. Daarnaast beschermd u ook uw interieur tegen de schadelijke UV stralen en verkleuren uw gordijnen, meubels en houten vloer niet. Het grote voordeel van screens ten opzichte van andere zonwering is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen, omdat ze recht naar beneden openen en sluiten.


Wilt u profiteren van het extra wooncomfort dat buitenzonwering u biedt, maar niet de hoofdprijs betalen?

Pak het slim aan en ga niet direct in zee met de eerste zonwering specialist die u tegenkomt. Waarschijnlijk zijn er talloze zonwering specialisten werkzaam in uw regio. De meest bekende vorm van zonwering zijn de rolluiken. Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting voor een raam, deur of een andere vorm van een opening in een gebouw. Rolluiken worden niet alleen gebruikt voor zonwering , maar ook voor beveiliging, isolatie tegen kou en als afsluiting.


De site die schaduw en verkoeling kan brengen tijdens warme zomerse dagen. Laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden met zonwering voor uw woning of bedrijf door een bezoek aan onze nieuwe showroom in Hoogeveen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts