vrijdag 7 september 2018

Dikke vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. Maak gebruik van onze zeker meten verzekering. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Ontdek ons ruime assortiment!


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen.


Gordijnen zijn de perfecte oplossing, en ook een gemakkelijke manier om je huis snel een nieuwe uitstraling te geven. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden?


Welke soort vitrage koop je.

Vitrage heb je in meerdere soorten en kwaliteiten. Je kan natuurlijk kiezen voor de standaard dunne doorkijk- vitrage , maar je kan ook kiezen voor een inbetween die het licht gefilterd in je huis binnenlaat. De dikkere soorten zullen doorgaans wat kostbaarder zijn.


De kleur, de plooi en het dessin maken een vitrage passend bij jouw inrichting. Vitrages zorgen voor een gezellige sfeer in de woonkamer. Door de transparante stof valt het daglicht wel naar binnen, maar is er geen inkijk van buitenaf. Overgordijnen worden gemaakt van een dikke stof en zijn geschikt om te voeren met een verduisterende stof. Het kan voordelig bij Kwantum!


Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing. Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken. Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels.


Over het algemeen geldt hoe dikker de stof hoe betere de isolatie. Sluit de gordijnen als het kouder wordt zoveel mogelijk. Hang geen dikke isolerende gordijnen voor de radiatoren.


Een inbetween gordijn is daarom over het algemeen gemaakt van semi-transparante stof. Inbetween gordijnen houden dus het midden tussen overgordijnen en vitrage.

Een tikkeltje doorzichtig, maar toch niet geheel transparant. Ze worden opgehangen als een enkel gordijn, en niet in combinatie met vitrages of gordijnen. Vaak zijn inbetweens in meer of mindere mate doorschijnend afhankelijk van de stof, vergelijkbaar dus met vitrages.


Wanneer je gordijnen gaat uitkiezen, houd je waarschijnlijk rekening met meerdere dingen. Bijvoorbeeld hoe je inrichting eruit ziet en welk gordijn daarbij past. Inbetweens of vitrages : welk soort gordijn geniet jouw voorkeur?


Meerdere aspecten die je meeneemt in de keuze voor nieuwe gordijnen of raamdecoratie komen naar voren in deze blog. Het is een goede oplossing voor als je jouw interieur licht en luchtig wilt houden. Ze geven de kamer extra sfeer en worden vaak gecombineerd met dikkere gordijnen voor in de avond.


Vitragegordijnen zijn voordelig in de aanschaf. Veel mensen noemen het “hele dunne gordijnen” en dat zijn inbetweens in wezen ook. Of “ dikke vitrage ”, het is maar net vanaf welke kant je het bekijkt. Door de geringe dikte vallen inbetweens gordijnen lekker soepel, waardoor ze een speels uiterlijk hebben.


Ze ademen het luchtige gevoel van de zomer… genieten! Een overgordijn is namelijk een stuk dichter van structuur. Het woord vitrage gebruiken we een beetje als een overkoepeling van diverse luchtige lichte doorzichtige of minder doorzichtige stoffen. Een inbeweens is een wat dikkere vitrage die soms tussen een overgordijn en een vitrage in zit. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Waar vitrage wellicht net wat te transparant is en overgordijnen te lichtdicht, dan komen inbetween gordijnen om de hoek kijken! Daglicht valt alsnog de ruimte binnen en het gordijn biedt de hele dag de gewenste privacy. Heerlijk naar buiten kijken, maar voorbijgangers kijken niet naar binnen.


Ben je op zoek naar moderne, luxe maar goedkope gordijnen? JYSK heeft een ruim assortiment kant en klaar gordijnen, die naast makkelijk op te hangen zijn ook een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts