vrijdag 21 september 2018

Kis kera cream color

Bestel Veilig en Snel bij dé Haircare Specialist! Professionele haarverf kopen? Ontdek onze collecties op basis van waardevolle bronnen: platina, kaviaar en goud. Voor een schoonheid die de tijd weerstaat: een jonger ogende huid dankzij onze wetenschap. Learn data science step by step though quick exercises and short videos.


Geheel passend binnen de filosofie van KIS , biedt Kappers u een uitgebreide kleurcollectie: KERACREAM COLOR. Wil je graag succesvol kleuren en een haarverf die perfect dekt en lang houdbaar is? KIS Haarverf is een professionele, kwalitatief zeer goede haarverf in een voordelige 100ml tube. KIS KeraCream Color Haarverf 100ml. Deze verf is makkelijk te verwerken en geeft het haar een mooie extra glans.


De Kera Cream Color bevat het KIS. De KIS Cream Color haarkleuring biedt 1 dekking bij slechts oxidatie. Kis Kera Cream Color is een intensieve, permanente haarkleuring die lang mooi blijft. Het haar wordt bovendien versterkt en beschermd.


Kis kera cream color

De kleuring is verrijkt met Keratin Infusion System, om het haar intensief te verzorgen. Groot aanbod Myk-online. Gratis verzending op bestellingen v. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Het Keratin Infusion System in deze haarkleur zorgt voor een hele mooie glans.


De kleuren zijn intensief en hebben een goede houdbaarheid. Uiteraard zit in de verf het Keratin Infusion System van KIS. De hoogwaardige Kis Haarverf garandeert een intensieve kleur die langer mooi blijft en het haar beschermt.


Kis kera cream color

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kis Color Kera Cream 1ml. Voor langdurige houdbaarhei optimale dekkracht en glans. Kleur moet goed dekken, een natuurlijke glans hebben, en lang houdbaar zijn.


Alleen kerngezond haar doet op deze wijze recht aan kleur. Haar met een optimale balans tussen keratine en vocht. KIS van Kappers garandeert optimale kleur en haarkwaliteit. Kis KeraCream Color is een intensieve, permanente kleurcrème voor prachtige kleuren die langdurig mooi blijven.


Het kleurresultaat is exact en betrouwbaar – van donker tot licht – en biedt 1 grijsdekking. Altijd de beste deal voor jou! Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. De beste haarverf bestel je bij Kappershandel!


Voortaan hoef je niet meer te boenen en te poetsen om kleurrestanten van de huid te verwijderen, want met de KIS Hair Color Remover Wipes verdwijnen zelfs de donkerste vlekken als sneeuw voor de zon. Gewoon even lichtjes wrijven met de zachte non-woven wipes en de huid is weer schoon. Deze kan gebruikt worden met de Kis NeutraFix.


Kis kera cream color

Om de haarstructuur nog beter te beschermen kun je KIS Pre-Curl gebruiken als voorbehandeling. Ideaal voor het intensiveren van natuurhaar. Meng er Clear bij voor lichtere tinten zoals pastels of om kleuren te verhelderen. Kis haarverf keracream color 100ml is een intensieve,.


KIS Kappers Kera Cream Color 100ml € 99.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts