woensdag 19 september 2018

Kwantum lamellen op maat

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Goedkoper Dan In De Winkel.


Specialistisch advies nodig?

Breed aanbod lamellen op maat. Lamellen zijn ideaal als je op zoek bent naar praktische en onderhoudsvriendelijke raamdecoratie. Bij Kwantum vind je lamellen in standaardmaten, maar je kunt ze natuurlijk ook voordelig op maat laten maken. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.


Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site en passen we advertenties aan op basis van jouw interesse. Als je doorklikt op onze website of wanneer je deze melding sluit gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Verticale zwarte polyester lamellen op maat.


Perfecte lichtinval op ieder moment van de dag. Eenvoudig zelf te monteren.

Met vochtige doek reinigen. Naast lamellen in standaardmaten, bieden we ook een zeer uitgebreide collectie op maat gemaakte lamellen aan. Volledig op maat te maken grijze stoffen lamellen die je ruimte volledig verduisteren.


Ventilatie is met lamellen eenvoudig te bevorderen en daglicht makkelijk te. Maak je keuze tussen lamellen in een standaard maat en profiteer van een snelle bezorging, of op maat gemaakte lamellen en ga volledig zelf aan de slag met onze online configurator. Maak contact met de kluschat of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.


Voordelig gordijnen op maat bestellen Bij Kwantum bestel je voordelig en eenvoudig je gordijnen op maat. Dankzij onze handige configurator was het online bestellen van gordijnen op maat nog nooit zo gemakkelijk. Zo heb je binnen no-time jouw op maat gemaakte gordijnen in huis! Volop jaloezieën op maat Jaloezieën zijn ideaal als zonwering in de zomer en extra isolatie in de winter.


Daarnaast zijn ze gemakkelijk verstelbaar, zodat je zelf de lichtinval kunt bepalen. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat.


Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Check Out Operation on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Wij maken je plisségordijnen graag voor je op maat. Afgelopen vrijdag heeft mijn moeder (jr) lamellen op maat bij Kwantum , filiaal Gouda, besteld. De betaling hiervoor werd om 16. Info over losse lamellen kwantum.


Resultaten van zoekmachines! Complete verticale lamellen gordijnen met kunststof lamellen op maat gemaakt. In diverse dessins en kleuren.


Standaard kunststof lamellen zijn 89mm bree in een beperkt aantal kleuren ook in breedtes van 52mm, 70mm en 127mm. Lamellen : tijdloos, praktisch en betaalbaar. Stoffen lamellen in uni kleuren zonder dessins of motieven. Kunststof verticale lamellen op maat gemaakt.


Verduisterende lamellen kleuren Onze kunststof lamellen zonder perforaties of half transparante streepjes kunnen ook bijzonder goed gebruikt worden om kamers te verduisteren. De keuze van verduisterende kleuren in PVC lamellen is daarom zeer uitgebrei vindt u toch nog niet de kleur die u zoekt? Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts