woensdag 12 september 2018

Inspiratie slaapkamer inrichten

Vergelijk voor de laagste prijs! Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!

Slaapkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht.


De slaapkamer is de plek bij uitstek om heerlijk in te cocoonen. Je hoeft ze met niemand delen en kan ze volledig inrichten naar jouw zin. Inspiratie en originele ideeën om van je slaapkamer een sfeervolle plek te maken vind je terug in onderstaande artikels.

Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen.


Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Een kleine slaapkamer inrichten is veel leuker en interessanter dan een grote slaapkamer inrichten. Daar waar je in een grote slaapkamer de simpele luxe hebt om een extra kast neer te zetten, moet je in een kleine slaapkamer je creativiteit gebruiken om alles kwijt te kunnen wat je er kwijt wilt.


Een grote slaapkamer inrichten. Heb je een slaapkamer van gemiddelde grootte, zet er dan een lekker groot bed in. Als de ruimte geen gekke hoekjes heeft, kun je gaan voor de klassieke indeling: bed met hoofdeind tegen de muur en twee nachtkastjes er omheen. Bij een slaapkamer inrichten is een vloerkleed heel belangrijk. Helaas hebben we niet allemaal een grote slaapkamer , maar met een kleine slaapkamer kunnen we ook heel veel leuke dingen doen.


Stijl en kleur spelen een belangrijke rol in je slaapkamerinterieur. Maar welke slaapkamer trends, kleuren en meubels passen het beste bij jou? Een slaapkamer moet wel donker zijn. Bij het inrichten van je slaapkamer moet je daar ook echt rekening mee houden.


Zo kan je kiezen voor jaloezieën maar daar moet je dan wel weer overgordijnen bij doen omdat je anders nog teveel licht in je slaapkamer krijgt. Je slaapkamer inrichten is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt.

Je moet goed nadenken over kleurgebruik in de slaapkamer en zorgen voor de nodige rust en ontspanning in deze ruimte. Om je hierbij te helpen hebben we alle blogs over slaapkamer inspiratie voor je op een rij gezet. We hopen je zo voldoende te kunnen.


Welke accessoires zijn er voor het inrichten van de slaapkamer ? Als de accessoires voor het bed eenmaal gekozen zijn, dan kan men verder inrichten. Zorg voor opbergruimtes, gordijnen, spiegels en nachtkastjes. Voor de laagste prijs op Beslist. We brengen er heel wat uurtjes door, al dan niet slapend. Kleine slaapkamer inrichten.


Maar niet als u eens met ons kennis maakt. Met talloze slimme en stijlvolle oplossingen weten we elke wat kleinere ruimte om te toveren tot een fijne slaapkamer. Met veel ervaring in maatwerk bedden en kasten kunnen we ook kleine slaapkamers optimaal inrichten.


Bij het ontwerpen en inrichten is het dan ook belangrijk zoveel mogelijk balans te brengen in het interieur. De meeste mensen die hun slaapkamer gaan inrichten , hebben nog geen idee hoe ze dat willen doen. Ze weten nog niet wat ze willen. Hiermee bedoel ik de stijl van de slaapkamer. Een landelijke brocante slaapkamer ? Of misschien heel wat anders.


Zorg dat je eentje koopt dat aansluit bij je noden en wensen. Het belangrijkste meubelstuk is het bed. Ga je je slaapkamer inrichten , dan is de verlichting heel belangrijk.


Een aantal tips bij het inrichten van de verlichting in je slaapkamer : Plaats -als het kan- een dimmer op de hoofdverlichting. Zorg ervoor dat je vanuit je bed de verlichting kunt bedienen. Dit kan eventueel met een afstandbediening. Mijn tip is om hier echt de tijd voor te nemen door te beginnen met een plan.


Wil jij je slaapkamer inrichten ? Begin met het opdoen van slaapkamer inspiratie en ideeën. Vervolgens ga je nadenken over de inrichting. Hierbij moet je denken aan het aantal oppervlaktes en de meubels die je allemaal een plekje.


Is jouw slaapkamer toe aan een nieuwe look of ben je op zoek naar inspiratie ? Dan ben je bij Woonexpress aan het juiste adres. Bekijk de producten in de webshop of kom langs bij een van onze winkels om het assortiment op je gemak te bewonderen. Ga je verhuizen of je huis opnieuw inrichten en heb je ideeën nodig voor de inrichting van je nieuwe slaapkamer ? Doe hier inspiratie op en bekijk mijn favorieten.


Geen idee hoe je dit thuis kunt realiseren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts