dinsdag 4 september 2018

Beelden in brons

Artihove is gespecialiseerd in creatieve en kunstzinnige geschenken. Bent u op zoek naar moderne beelden in brons. Bestel uw bronzen beeld hier direct online! Groot assortiment decoratie voor zowel binnen als buiten.


Alles is uit voorraad leverbaar!

Exclusief Geschenk of Sculptuur bij Dé Beeldjes winkel van Nederland! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Fraaie aaibare bronzen beelden voor huis en tuin.


Alle beelden zijn in het brons gesigneerd. Els maakt beelden van brons die door de ronde vormen en gladde. Op 10-jarige leeftijd volgde ze handvaardigheidlessen bij de Groningse beeldhouwer G. Ze leerde daar met diverse materialen, zoals steen, gips, hout en klei te werken.

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie kunst beelden bestaande uit 2. U kunt een bronzen beeld bij ons online bestellen. Onze bronzen beelden worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn interessant voor kunst verzamelaars. Bronzen beelden geven een exclusieve en kostbare uitstraling, waarbij de kunst van het beeld goed naar voren komt. Waarom een beeld van brons ? Wandelend koppel met kind.


Ben je geïnteresseerd in een van de bronzen beelden of wil je meer weten over het werk van Hetty Blankesteijn, neem dan gerust contact op. Beeld is te koop in brons , maar ook in (veel goedkopere) Neolith. Groot vrouwenbeeld dat in twee kleuren is gepatineerd: transparant bruin en antiek groen.


Staat op een sokkel van Belgische hardsteen. Zo zal een beeldje meer zeggen dan een bos bloemen of een flesje wijn, een beeldje draagt uw boodschap een jaar later nog uit. Zo hebben wij verschillende soorten beelden , beelden van brons , beeldjes van metaal, beelden van steenhars en nog veel meer. Vanaf de eeuwwisseling krijgt hij meer de behoefte om zijn ontwerpen in brons vorm te geven. En zo ontstaan zijn in hoofdzaak geabstraheerde dieren.


Een enkele keer wordt een mensfiguur uitgebeeld.

Originele geschenken met betekenis. Voor uw relaties en medewerkers! Welkom op de site van Alet van der Woude. Al van jongs af aan ben ik bezig geweest met het creëren van dingen.


Diverse technieken zijn de revue gepasseerd. Twee jaar later ben ik overgestapt naar brons. Atelierbreda maakt portretten en beelden in opdracht. Kieta Nuij – beelden in brons.


Het innerlijk beeld zichtbaar gemaakt, tastbaar. De weerspiegeling van de ziel. Verstilde beweging, gratie, schoonhei maar ook spanning, worsteling, de ruwe kanten van de ervaring.


The inner picture made visible, tangible.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts