maandag 24 september 2018

Bedrukte tegels

Bedrukte tegels

Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Bekijk alle Tegels in de showroom in Dalen. Maak je keuze uit ons ruime assortiment. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Een uniek bedrukt antiek tegeltje voor maar € met je eigen tekst of foto.


Ontwerp je eigen tegeltjes met je spreuk,slogan of tegeltjeswijsheid! Tegeltje app Hoe oud een bedrukt tegeltje ook is, er komen steeds meer nieuwe tegeltjes ontwerpen bij. Sinds kort wordt er zelfs een tegeltje app gemaakt. Welkom bij de grootste tegeltjes webshop van Nederland! Delfts Blauw tegeltje bedrukken met eigen opdruk.


Een tegeltje maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Voor zowel particulieren als zakelijke klanten berekenen wij all-in prijzen. Wij berekenen nooit instelkosten! Door de scherpe prijs en bestelmogelijkheid om vanaf tegel te kunnen bedrukken zonder instelkosten zijn wij absoluut de enige van zijn soort!


Stoeptegel bedrukken met eigen foto. Printen van afbeeldingen en tekst op betontegels. Wij drukken alle tegels full colour en verzenden deze met grote zorg. Voorzien van stevig verpakkingsmateriaal arriveert uw bedrukte tegeltje altijd in perfecte staat op uw adres.


Gratis verzending voor al ons drukwerk. Bij fotofabriek is het nu ook mogelijk om te kiezen voor tegeltje met HD afwerking. De HD- tegel wordt op een glanzende tegel met hoge kleurintensiteit afgedrukt wat zorgt voor een nog scherpere print.


Bedrukte tegels

Wat voor tekst kun je op een tegeltje. Ook het aantal te bedrukken tegels speelt een belangrijke rol. Tussen de 50- en 80- euro per vierkante meter start u al met een eigen ontwerp tegeltableau. Schroom niet om een offerte aan te vragen voor uw project.


De door ons, samen met een gespecialiseerd laboratorium, ontwikkelde onverslijtbare verfsoort in combinatie met een door onszelf speciaal ontwikkelde druktechniek zorgt ervoor dat onze bedrukte stoeptegels de absolute top zijn als het gaat om slijtvastheid en kleur. Onze tegels worden gedrukt met UV-inkten. Deze blijven binnen en buiten lang mooi. Hoelang de stoeptegel mooi blijft hangt erg af van de omstandigheden waar hij dagelijks mee te maken krijgt.


Denk hierbij aan de belasting en het weer. Omdat we dit niet in de hand hebben geven we geen garantie op de tegel zonder beschermlaag. Met op maat bedrukte tegels kunt u naast de badkamer, keuken, zwemba hammam of buitenruimte op alle oppervlaktes van uw kleine of grote projecten uw eigen ontwerp op een originele manier tot leven laten brengen. Stenen en Betonnen tegels. Tegels bedrukken kan tegenwoordig erg gemakkelijk en snel met behulp van een vlakbed printer.


Deze machine print door middel van UV-inkjet techniek direct op de tegel en geeft een uitzonderlijk mooi resultaat. Specialist in bedrukte Tegels. Tegelspreuken is dé absolute specialist op het gebied van tegeltjes met bedrukking. Tegeltjes met tekst of foto, een combinatie van beiden of speciale wensen qua formaat of opmaak: alles is mogelijk! Bij grotere oplages hanteren wij, vanaf stuks, staffelkortingen.


Bedrukte tegels

Voor bedrukte tegels zie de pagina Bedrukte tegels. Tegels voor schoolpleinen en speelpleinen worden steeds meer gebruikt om de kinderen wegwijs te maken aan de hand van tekeningen. Voor deze tegels voor het schoolplein bestaan standaard pictogrammen, maar er kan ook gepersonaliseerd gewerkt worden. Zo kan elke school hun eigen tegels voor de speelplaats laten bedrukken.


Niet alle tegels zijn namelijk 1 vlak. Vierkante tegel bedrukken Wij kunnen voor jou een vierkante tegel bedrukken met iedere tekst die je wilt. Hang jouw favoriete momenten aan de wand met een unieke bedrukte tegel. Ken jij de spreuktegeltjes bij oma aan de wand nog?


Ze zijn terug en hipper dan ooit! Jij ontwerpt eenvoudig en snel jouw eigen tegel. Helemaal persoonlijk met een foto van jou en je liefde of een persoonlijke boodschap voor je moeder. De tegeltjes worden full colour bedrukt. Verder kun je bijvoorbeeld zelf een authentiek delfts blauwe tegel maken met een grappige spreuk er op.


Online kun je verschillende tegelspreuken of tegeltjeswijsheden opzoeken en gebruiken om op een tegeltje met eigen teksten te laten drukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts