dinsdag 18 september 2018

Glas iittala

Kies uit 3producten vanaf € 95. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Aino Aalto glas cl helder stuks. Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen.


Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden.

Dus meld je nu aan bij Myiittala. Timeless yet modern Scandinavian tableware, cookware and home interior design: Aalto vases, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio and many more. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Bij de diverse Essence wijn- en bierglazen is gekozen voor een extra dikke steel die het mogelijk maakt om het glas in strakke rechte lijnen uit te voeren.


De meeste collecties bestaan al tientallen jaren en zijn uitstekend met elkaar te combineren. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Twee platte (onder) borden van het merk iittala.


Helder glas , diameter 35cm.

Ophalen in hoogeveen of verzenden. Iittala Glazen koop je eenvoudig online bij bol. De mooiste stukken van Iittala. Alle woonaccessoires vind je op beslist. Bestel simpel jouw woonaccessoires.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Naast diverse formaten hebben wij ook vele kleuren in ons assortiment. Met de tijdloze objecten van dit Finse designmerk koop je niet zomaar iets moois, maar ook iets dat je dagelijks kunt gebruiken. De verschillende tinten blauw en groen matchen perfect met de andere kleuren, zoals grijs, helder glas en zandkleur. De meeste ontwerpen zijn al vele decennia oud maar nog altijd kunnen de ontwerpen de toets des tijds doorstaan.


Koop en verkoop iittala glas eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Kastehelmi verwijst naar de cirkels van verfijnde bellen in het geperste glas. Om een perfect glas te maken, moet men beginnen bij de hand die het glas vasthoudt en bij de vraag, wat die hand graag zou pakken.


De iittala Kartio serie, elegant maar toch duurzaam genoeg om elke dag te gebruiken, omvat glazen , karaffen en schalen in vele kleuren en in transparant glas. Kleurrijke glazen van Iittala. Je zocht naar: iittala glas ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Design van iittala glazen Bij ieder ontwerp van iittala is door de designer lang nagedacht over het doel van het glas en de achterliggende inspiratie.


Zo vond Tapio Wirkkala zijn inspiratie in het smeltende ijs van Laplan hij perfectioneerde zijn glasblaastechniek en creëerde de iittala Ultima Thule serie. Ittala kaarsenstandaar helder glas. Ik heb er nog maar ze mogen ook per stuk weg. Vaste prijs is per stuk en.


Er wordt vrijwel altijd met Scandinavische ontwerper gewerkt en de collectie omvat inmiddels vele iconen, zoals de Aalto vaas, Teema servies en Essence glazen. De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts