woensdag 19 september 2018

Groene slaapkamer ideeen

Groene slaapkamer ideeen

Kies uit verschillende motieven of maak je eigen fotobehang. Kwaliteit – op maat gemaakt. Groene Slaapkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Groene slaapkamer ideeen

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Grootste assortiment slaapkamer inrichten. Inspiratie voor de mooiste groene slaapkamers.


Bekijk meer ideeën over Slaapkamer groen, Slaapkamer en Groen. Bekijk het bord groene slaapkamer van septemop Pinterest. Het kan een mooie kleur zijn in een strakke moderne slaapkamer , maar groene muren staan ook erg mooi in een klassiek of landelijk interieur.


Groene slaapkamer ideeen

We hebben hier al een aantal hele mooie slaapkamers laten zien, waar de muren groen zijn geverfd. Met de zomer in aantocht had ik zin en behoefte aan wat meer licht in huis. Nu is ons huis al vrij licht, maar de donkergroene muur in de woonkamer zorgde er toch. Een slaapkamer is immers de plek waar je tot rust wilt komen. Een paar opvallende items is voldoende om het geheel te stylen.


Wanneer de rest kleurrijk is kun je ervoor kiezen om de decoratie juist in basic kleuren toe te voegen. Op een roze wand vallen kleuren zoals zwart en wit erg op. En natuurlijk doen groene planten het ook altijd goed! Het heeft een ontspannend en verzachtend effect zodat je volledig tot rust kan komen.


De groene kleur straalt eveneens energie en kracht uit voor een frisse start van de dag. Om de slaapkamer ietwat spannender te maken, kan je verschillende groentinten met elkaar combineren. Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen.


Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Hoe maak ik een groene slaapkamer ? Groen blijft een kleur welke we veel gebruiken in ons interieur.


Dus waarom zou je niet gaan voor een groene slaapkamer ? En dan niet alleen bij het kiezen van je muurverf maar ook bij je accessoires. Vooral ik wilde geen klinisch witte slaapkamer meer. Ik wilde wat meer sfeer op de slaapkamer en Tommy was daar ook wel voor in.


We wisten al vrij snel dat we voor een groene muur zouden gaan. De verdere inrichting van de slaapkamer kwam pas later. Nu is het naar onze wens en hebben we een groene slaapkamer waar we beide ontspannen in slaap vallen.


De slaapkamer is de plek bij uitstek om heerlijk in te cocoonen. Je hoeft ze met niemand delen en kan ze volledig inrichten naar jouw zin. Wil je je slaapkamer iets meer diepte geven?


Ga dan voor een groene muur en weelderige planten. Deze kleur staat op de derde plek in het rijtje en zorgt voor een gemiddelde nachtrust van uur en minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts