donderdag 20 september 2018

Beits hermadix

De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Hermadix beits op Vergelijk. Hartstikke leuk als u dat deel op onze.


Deze vakmensen staan voor u klaar en helpen u graag. Zeker weten dat uw product op voorraad is? Heeft u vragen over een product?


Maak hieronder uw keuze en neem contact op met uw dichtsbijzijnde verkooppunt. Heel veel succes en plezier met onze producten! Tuindecoratiebeits is ontwikkled om vervuild en vergrijsd geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. Tuinmeubels, schuttingen en pergola’s van geïmpregneerd hout kunnen onder invloed van wind en regen snel vervuilen of een vergrijsde uitstraling krijgen.


Ik ga akkoord Als u niet akkoord gaat met onze privacy verklaring kunt u geen gebruik maken van ons. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Bovendien stinkt het niet.


Echt een heel groot voordeel als je de hele dag in de zon staat te. Aanvullend bieden diverse beitsen ook nog een uv-bescherming. Dankzij de vochtregulerende werking van beits kan het vocht wel uit het hout, maar er niet in. Zo voorkom je dat het houtwerk gaat rotten en geniet je voor een langere tijd onbezorgd van het houtwerk. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De beits voorkomt vergrijzing en vervuiling van hardhout en geeft een natuurlijke zijdeglans waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Meer informatie vindt u in onze webshop. Let wel op wanneer je beits gebruikt op geimpregneerde hout, niet alle soorten zijn hiervoor geschikt, op de etiketten wordt duidelijk aangegeven of het geschikt is voor geimpregneerd hout.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Ze nemen hun verantwoordelijkheid en maken daarom al decennialang alleen verven, beitsen en lakken die veilig zijn en onze leefomgeving en gezondheid niet aantasten. Het is een matte watergedragen olie en in die zin geen traditionele beits. Het geeft kleur aan de steigerhoutenmeubelen en meestal is die in één laag op te brengen.


Met een blik van 7l doe je bij benadering m2. Als je vandaag bestel kun je morgen al schilderen met. Dit is een beits op waterbasis die speciaal geschikt is om vergrijzing en vervuiling op alle soorten geïmpregneerd tuinhout, zoals vuren, lariks, grenen of douglas, te voorkomen. Watergedragen, duurzame, verantwoorde producten zonder nare verfluchten.


Snel drogend en een verzekering voor jarenlang plezier. Wij produceren, verpakken en distribueren al onze verven en beitsen al ruim zeventig jaar volledig in eigen huis. Deze beits is geschikt voor nieuw maar ook voor oud steigerhout.


Voor hout, schuttingen, tuinhout, hardhout. Onze producten zijn uitermate geschikt voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver. Voor professionele gebruikers in de land- en tuinbouw en de aannemers- en schildersbranche wordt een compleet assortiment verven, lakken, beitsen en coatings geproduceerd. De verfproducten worden uitsluitend op waterbasis geproduceerd.


De topkwaliteit beitsen zijn eenvoudig aan te brengen, bijvoorbeeld door te beitsen met een verfspuit. De producten zijn veilig te gebruiken en niet schadelijk voor de gezondheid. Iedere beits heeft bepaalde unieke eigenschappen, zo is er bijvoorbeeld gekleurde tuinbeits voor geïmpregneerd hout, houtbeschermer in een mooie houttint als walnoot of beuken en natuurlijk de dekkende buitenbeits.


Beits binnen en beits buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts