donderdag 27 september 2018

Kast onder trap inrichten

Meting, levering en voormontage! Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Opbergkasten. Design, Direct Van De Makers. Shop Opbergmeubelen Op Made. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Met allerlei kleine hoekjes is een trapkast moeilijk in te delen. Al snel wordt je kast een allegaartje van spullen uit je huis, met als gevolg: totalechaos.


Pantry under stairs - Establish an Efficient Pantry Convert the space under the staircase into a small room for storing foo paper goods, and extra cooking equipment. In dit ideabook bekijken we een aantal voorbeelden van inspirerend gebruik van bergruimte onder de trap. Van kleine alkoof onder de trap tot volwaardige kast of opbergruimte, we bezoeken een aantal woningen waarin aan het concept bergruimte een geheel eigen draai is gegeven. Doe inspiratie op en wandel met ons mee.


Onder de trap is de mini keuken ingericht , met een klein fornuis, een gootsteen en op maat gemaakte strakke zwarte keukenkasten. Klik hier om meer foto’s te zien!

Vakkenkast bij de trapmuur. Een trappenkast hoeft niet altijd onder de trap te zijn. Je kunt ook een kast maken boven de trap maken, tegen de muur. Deze ruimte wordt vaak gezien als loze ruimte, ruimte waar we rommel neer zetten, een hoekje waar speelgoed neergelegd wordt.


Om deze ruimte optimaler te gaan gebruiken, zochten wij naar goede voorbeelden van een kast onder de trap. De ideale en meest ruime berging in je huis! De ruimte onder je trap biedt heel wat mogelijkheden.


Je kunt er een bureautje inrichten , je fiets opbergen, er een speelhoekje van maken … En je kunt natuurlijk ook een kast maken onder je trap. Dat kan trouwens op heel wat verschillende manieren. Laat je inspireren, teken een plan uit en klussen maar! De Inzetkast is een stevige houten kast , gevat in een stalen frame, waardoor deze kast niet zal gaan doorzakken of schranken, zelfs niet bij zijn maximale belading van kilo. De Inzetkast wordt geplaatst op een kogeltaatslager, waardoor de kast verbazend soepel draait.


Daarnaast draait de kast vrij van de vloer, alsof hij over uw vloer zweeft. Mijn trapkast zit onder een vaste trap die een graden draai maakt. De deur zit aan de zijkant. Er hangen nu wat plankjes in maar het grootste deel van de kast (wat zeg maar naast de deur valt) kan ik nu niet goed bij.


Woon je klein en wil je alle ruimte benutten die je hebt? Richt je woonkamer in met kasten , een tv-meubel en een dressoir waar je veel spullen in kwijt kan. Deze kasten en wandrekken organiseer je gemakkelijk met opbergdozen en manden, waardoor alle accessoires verzameld en geordend zijn.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Hoe kunt u de ruimte onder de trap optimaal inrichten ? Bekijk ons gehele meubelen assortiment online.


Door creatief te denken, kan deze plek optimaal benut worden. Dit site heeft ingediend a mooi uitrusting inspiratie on Mijn website dus dat je kan kiezen variant foto’s van kast onder schuin. Ook kun je de ruimte onder de trap met een lap stof, een schaar, een stift en klittenband heel makkelijk omtoveren tot een kinderspeelplek. Het zachte deel van het klittenband naai je tegen het doek en het harde deel plak je vast aan de trap. Onder een trap bevindt zich vaak veel ongebruikte ruimte.


Door een kast te maken onder de trap kun je veel extra spullen kwijt en ziet je kamer er opgeruimd uit. Wel zo fijn in een kleine kamer waar de ruimte beperkt is. Maak schappen in de trapruimte en vul deze met een hang- en legindeling, lades en opbergboxen.


Meet voordat je de schuine bovenkant zaagt eerst goed de hoek op die je nodig hebt. Hierna komt er ook nog een frontje aan vast, waarmee je de kast kan uitschuiven. Het maakt niet zoveel uit wat de afmetingen van de kast zijn, zolang hij maar onder je trap past. Loopt de trap dwars achter het kozijn?


Dan wordt de Inzetkast in overleg van tevoren in onze fabriek verlaag zodat deze precies onder uw traptreden past. Staat er onder in uw trapkast een vloerverwarmingsverdeler met slangen die de vloer in gaan, dan wordt indien nodig de kast daar ter plaatste op aangepast. Heeft u een warmtepomp in uw trapkast?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts