dinsdag 11 september 2018

Pip behang eijffinger

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel jouw favoriete behangthema eenvoudig online.


Pip behang eijffinger

Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen.


Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus! Pip Studio heeft een grote collectie aan behang. Met Bloemen, Vogels, Stippen. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Als je al van Eijffinger had gehoor dan is er een grote kans dat je Pip behang ook kent.


Pip behang eijffinger

In de collecties komen het design van Pip en de kwaliteit van Eijffinger nóg sterker naar voren. Pip behang bestaat uit vrolijke kleuren, zoals blauw, rood en roze vaak met met een bloemen of een gestreept patroon. De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Kies dan uit een van de vele wallpowers die een knal geven aan jouw kamer! Onze nieuwste wallpowers zijn de Good Moring en de Pip Jardin. Benieuwd geworden naar de rest de wallpowers?


Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen wil Eijffinger de wereld al 1jaar mooier maken. Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends, nieuwe kleuren, vormen materialen. Staat uw gewenste artikel of behang collectie er niet bij?


Neem contact met ons op, we kunnen alle collecties van Eijffinger bestellen tegen de beste prijs! Extra kassakorting en gratis behanglijm bij aankoop van behang Eijffinger Geonature ! Geonature, de nieuwe behangcollectie van Eijffinger knipoogt naar de periode van de art deco met gestileerde motieven, grafische lijnen en gedempte tinten. Bij Geonature zit de symmetrie uit de natuur gevangen in stoere en subtiele geometrische dessins.


Pip van Eijffinger is ondertussen al meer dan jaar een gevestigde naam. Behang Pip is niet meer weg te denken. Het zoete en kleurrijke behang heeft een mooie plaats verovert in de behangwereld. Het is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Dit lichtroze Chinese Rose behang is een klassieker die niet meer weg is te denken uit de collectie.


Dat is ook het geval met het behang van PIP studio in samenwerking met Eijffinger. Het herkenbare PIP design uitgevoerd in Eijffinger kwaliteit. De ontwerpen van PIP studio zijn herkenbaar aan de warme en haast intieme ´touch en feel´.


Pip behang eijffinger

De designs zijn vaak een mix en match met kleine details in leuke, subtiele kleuren. Dit geldt ook voor je interieur: niks is te gek en alles mag. Eijffinger beschikt over behang in veel verschillende stijlen en heeft daarmee voor ieder wat wils. Ga je voor een gewaagd behangetje of toch voor een rustigere uitstraling?


Breng je interieur tot leven met de mooie behangcollecties van Eijffinger ! De print ligt als een dikke laag velours op het behang en geeft een aaibaar, zijdezachte luxe uitstraling. Eijffinger PIP studio behang Dearest Peacock is een behang met een flockprint. Verfraaiing: het is duidelijk dat behang zorgt voor sfeer in je woning of bedrijfsruimte. In de uitgebreide collectie die wij je hier aanbieden vind je beslist een behang naar je smaak. Wil je het nog persoonlijker?


Laat dan je eigen foto uitwerken op behang. Kleuren: kleuren kunnen het gevoel van mensen sterk beïnvloeden. Dat het merk altijd topkwaliteit behang levert staat natuurlijk buiten kijf. Wat maakt dit merk speciaal: Eijffinger levert behang voor vrijwel alle doelgroepen, voor babykamers tot zeer klassiek. Ze werken regelmatig samen met designers, en met designmerken.


Hieruit zijn spectaculaire behangcollecties voortgekomen, zoals van Pip en Rice. We hebben het hier over het behangmerk Eijffinger. De geschiedenis van Eijffinger begint in Den Haag waar ze producten, voornamelijk behang , aan de ´nouveau riche´ verkoopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts