vrijdag 14 september 2018

Urn kind

Bekijk hier de mogelijkheden. Naast het aanbod kinderurnen, zijn ook veel mini urnen geschikt als aandenken. Een zachte en vriendelijke teddybeer straalt dit gevoel ook uit.


Daarom is op een baby urn of een kinderurn vaak een teddybeer afgebeeld. Een ander beeld dat ook op een heel treffende manier geborgenheid of zelfs liefde uitstraalt is een beeltenis van twee handen die het kind beschermen.

In feite is een urn die speciaal voor kinderen wordt gemaakt niets anders dan een gewone urn maar dan een stuk kleiner. U kunt een chatgesprek met ons beginnen of op werkdagen tussen 8. Een grote urn met een inhoud van circa liter kost gemiddeld tussen de € 55- tot € 60- Bestelling en levering Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, krijgt u zo snel mogelijk een orderbevestiging met daarin alle gemaakte afspraken, zoals kleur, decoratie en levertijd. Voor welke houten urn kiest u? Een klein monumentje voor een kindje , om even bij stil te staan.


Onze kinderurnen kenmerken zich door een eigentijdse vormgeving en oogstrelend design. Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief btw.

Bovendien betaalt u bij ons geen verzendkosten. Ook de inhoud van de urn is van belang. Wanneer u de gehele as van de overledene in één urn wilt bewaren, dan heeft u minimaal een inhoud van liter.


Veel ouders vinden dit erg prettig, aangezien het op die manier goed mogelijk is om vaak terug te denken aan uw kind. Een kinder urn is allereerst natuurlijk een mooie tastbare herinnering. Iedere keer dat u de urn ziet zal u hieraan terugdenken en geniet u weer even van de tijd die u samen had. Kinder urn als tastbare herinnering. Biologische urn Oceana Kind Biologisch afbreekbare kleine urn.


Waaronder ook de kleine varianten allemaal zijn vervaardig uit biologisch afbreekbare materialen zoals zand en papier. Worden ook wel ecologische urnen genoemd. Wordt de urn uit voorraad geleverd dan ontvangt na uw bestelling de factuur. De urn wordt, na overmaking van het bedrag, aan u opgestuurd. U kunt de urn ook komen ophalen en (kostenloos) laten vullen en afsluiten.


Deze urnen zijn van groter formaat dan de kinder mini urnen die veelal kleiner zijn van formaat. Onze baby urnen kenmerken zich door een eigentijdse vormgeving en oogstrelend design.

Het kan een plaats krijgen in huis, zonder dat het daar te veel opvalt als baby urntje. Urnen winkel levert alle soorten en maten gedenktekens, ornamenten, urnen, urn. Het uitkiezen van een Urn is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Daarom staan persoonlijke aandacht en begeleiding voorop.


Deze urn heeft een witte basiskleur en een mooie afbeelding van een lezende teddy beer. Het glanzende porselein is van een licht paarse kleur, en op de buik van de urn is een klein biddend jongetje afgebeeld. De afbeelding doet denken aan de poezie plaatjes van welleer.


Mijn naam is Ingrid van de Sande. Doordat er veel verdriet op mijn pad is gekomen en ik mijn werk als kinderverpleegkundige niet meer voort kon. Dankzij een kinderurn kan de verwerking van het verlies, weer iets makkelijk worden. U vindt hier diverse soorten kinder urnen. De urn zorgt namelijk dat u een fysieke herinnering blijft houden.


Klik op de verschillende kinder urnen voor meer informatie. Ook als uw kind nog niet geboren is maar u al wel een naam had verzonnen is dit een extra respectvolle manier om uw kind de laatste eer te bewijzen. Uw kinderurn of baby urn laten vullen door voordeligeashangers. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het ondraaglijk is om zelf de urn van uw overleden kind of baby te vullen.


Samenwerken aan een urn voor kind. U kunt er zelf voor kiezen hoe u de urn voor uw kind wil hebben. U kan Christina Visser zelf aan de slag laten gaan, een ontwerp aanleveren, samen een ontwerp maken met uw wensen maar u kunt er ook voor kiezen om samen met Christina aan de urn te werken. Bij ons slaagt u altijd in het vinden van een passende urn , mini urn , micro urn , kinder urn , baby urn , bio urn of asbeel ter nagedachtenis aan uw dierbare. Een ambachtelijk gemaakt edelstalen, zilveren, gouden of witgouden assieraad.


Een mooie ashanger, gedenksieraad of asbedel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts