woensdag 5 september 2018

Gordijnen laten maken

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Heeft een gordijn een tunnel, dan kan het over een roede heen: een roedegordijn. Zulke gordijnen maken we vaak met voile en vitragestoffen. Roedegordijnen en spangordijnen schuiven niet zo goed. Je gordijnen op maat laten maken ? Dit is vaak gratis bij Kwantum!


Jouw gordijnen op maat bestellen doe je bij Kwantum! HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.

Door de snelle levering is je nieuwe interieur zo compleet! Heb je vragen over het op maat laten maken van gordijnen ? Neem dan nu contact met ons op! Wij hopen natuurlijk dat wij aan al jouw eisen kunnen voldoen. Gordijnen op maat laten maken. Wij zijn Knip en klaar gordijn.


Wij bieden een uniek concept voor het laten maken van gordijnen en vouwgordijnen. Zelf kunt u stof kopen waar u maar wilt en wij kunnen daar voor u de mooiste gordijnen en vouwgordijnen van maken. Alles voor u op maat gemaakt. Op maat gemaakte gordijnen en raamdecoratie zijn grote aankopen.


Het is belangrijk je gordijnen en raamdecoratie nauwkeurig in te meten, zodat je zeker weet dat het past en je genoeg stof koopt. Dat kan lastig zijn, omdat het inmeten verschilt per maakwijze. Leen Bakker heeft een ruime keuze aan dikke en dunnere gordijnstof: van acryl, katoen, linnen en nylon tot polyester en viscose.


Al deze overgordijnstoffen worden zowel functioneel als decoratief gebruikt. Omdat je je gordijnen op maat laat maken , bepaal jij de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi. Voldoen de standaard maten niet aan jouw wens?


Bij Karwei maken we ook gordijnen voor jou op maat.

Voor iedere situatie hebben we dus een gepaste oplossing. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het is natuurlijk heerlijk wanneer een ander jouw gordijnen op maat maakt, zodat je straks kunt genieten van professioneel gemaakte gordijnen. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen.


Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Wij hebben in ons atelier verschillende vakmensen werken die vakkundig uw. Bij Kwantum vind je jouw gordijnen op maat. Kom direct naar één van onze winkels.


Wist je dat HEMA een gordijnenservice heeft? Zo laat je gemakkelijk je gordijnen op maat maken. Onze gordijnen zijn altijd van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleuren. De stoffen voelen heel fijn aan. Bovendien zijn er verschillende uitvoeringen.


Bijvoorbeeld verduisteren met ringen en met plooiband. Ook willen wij weten welke plooi u wilt maken of wat voor soort band u wilt gebruiken. U heeft de keuze uit band ( bijvoorbeeld het Bandex-band) waar of meer trekkoorden in zitten. Deze koorden trekt u nadat u het band op uw gordijn genaaid heeft aan en voila, daar verschijnen de plooien.


Alleen nog de plooibandhaakjes erin en klaar is uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts