donderdag 6 september 2018

Sigma allure primer

Sigma heeft met het brede assortiment voor elke toepassing een oplossing! Groot assortiment aan primers. Vandaag bestel morgen in huis! Alle varianten Sigma Verf. Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud. U kunt deze grondverf gebruiken voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Deze grondverf is gemaakt met een nieuw bindmiddel waardoor deze verf zeer duurzaam is.


Hiermee creëer je dan ook het perfecte duurzame. Sigma S2U Primer is een grondverf die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. U kunt dit product al bij temperaturen vanaf 0°C verwerken. Gebruik deze grondverf voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk.


Sigma allure primer

Gratis verzending vanaf €20! Specialistisch advies nodig? Bestel snel en gemakkelijk bij bol. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Sigma s2u allure primer besteld u online tegen de laagste prijs bij Goedkoopverven. Maakt u NU gebruik van onze sigma s2u allure primer AANBIEDING! Sigmetal Zinccoat Satin, Sigmetal Multi Primer of Sigmetal Aqua Primer. HOUT Algemeen Ontdoen van ongerechtigheden.


Sigma allure primer

Vuil en aanslag verwijderen. Nieuw werk Scherpe hoeken afronden en zorgvuldig schuren. Gladgeschaafd hout kan zonder schuren worden behandeld. De grondverf zorgt voor de perfecte basis waarmee je een bijzonder duurzaam resultaat kunt behalen. De sigma s2u primer is uitstekend geschikt als ondergrond voor bijvoorbeeld de sigma s2u gloss, sigma s2u satin of de sigma s2u allure gloss.


De sigma 2u primer is zowel te gebruiken op warme zomerdagen als in koude wintermaanden. De Sigma allure primer is een primer voor onder de Sigma S2U allure gloss deze is aan te brengen tot graden en droogd sneller als een normale primer. Doordat hij lekker snel droogd kunt u lekker doorwerken.


Sigma allure primer

De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Sigma S2U Allure Satin is de beste zijdeglans lak van Sigma Coatings. Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken.


De verf dekt goe heeft een uitstekende kantendekking en heeft ook nog geweldige kleur- en glansbehouding. Dit biedt u een goede combinatie voor jarenlang plezier van uw schilderwerk. Indien u kaal hout wilt aflakken adviseren wij de sigma s2u primer of de sigma s2u allure primer te gebruiken.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts