vrijdag 21 september 2018

Woca zeep wit

Woca zeep wit

Vind hier uw Woca onderhoud zeep. Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. Bekijk nu de mooiste zepen. Voor dat ene momentje voor jezelf.


Woca zeep wit

Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Zeep als basisbehandeling. Voor het onderhoud wordt dezelfde zeep gebruikt. Bij massief naaldhout: 1:tot 1:mengen met water, ruim opbrengen en in het hout masseren met een witte handpad.


Vul één emmer met liter (warm) water. Vul de andere emmer met liter (warm) water en een kopje WOCA zeep (1ml). Gekleurde zeep van te voren goed schudden. Dompel de swepmop onder in het. Woca natuurzeep is verkrijgbaar in wit , grijs,naturel en extra wit.


U kunt het beste één emmer vullen met warm water. Bij de eerste reiniging dient u een dubbele dosis zeep toe te voegen (2ml). De woca zeep is echter geen vervangingsmiddel voor de Woca onderhoudsolie, maar een regelmatig gebruik van de Woca zeep , kan het onderhoud met Woca onderhoudsolie wel tot een minimum beperken.


De Woca zeep is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarvan Naturel en wit de meest voorkomende zijn. De andere kleuren zijn grijs, extra wit en zwart. Pijs kwaliteit aan de dure kant en had een groter effect verwacht van de witte pigmenten in de zeep. Maar al bij al geeft het wel peace of mind te weten dat je parket niet beschadigt wordt en in theorie onderhouden wordt door de WOCA zeep te gebruiken.


Door de vloer regelmatig met zeep te behandelen wordt de vloer niet alleen gereinig maar wordt bij iedere beurt tevens een klein. Top Producten voor een lage prijs! Particulieren als Professionals! De beschermingsgraad tegen vuil,vocht en vlekken wordt hierdoor bijzonder verhoogd. De zeep reinigt de vloer licht en de speciale vetten in de zeep voeden en verzorgen de vloer bovendien bij iedere beurt.


Water en zeep Gezeepte oppervlakken hebben over het algemeen wat meer verzorging nodig, met name in drukker belopen ruimtes. Door parket met WOCA Masterfloor Oil te behandelen, accentueer je de natuurlijke schoonheid van het hout. Je verwijdert hierdoor niet enkel vuil, maar zorgt er met een zeepbehandeling ook voor dat het hout gevoed wordt. Masseer de onderhoudsolie met een schone, droge witte pad egaal in het hout.


Wrijf de vloer volledig droog met katoenen doeken. Natuurzeep is geschikt voor het reinigen van de meeste geoliede vloeren. Pas na vier uur weer belopen.


De vloer uur niet met water in aanraking laten komen. Behandel de vloer (na minstens uur) met WOCA zeep om inlopen van vuil te voorkomen. Niet al onze dealers hebben altijd al onze producten direct op voorraad. Ons advies is dan ook om eerst te bellen voordat u langsgaat. Daarna kan de vloer onderhouden worden met Woca onderhoudsolie wit.


Woca zeep wit

Voor een nog beter resultaat kunt u de Woca Masterolie Wit keer aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts