dinsdag 11 september 2018

Industrieel tapijt

Nu tapijten voor ongelooflijke prijzen. Alles moet weg - Profiteer nu! Gratis verzending en retour. Onze bestsellers kosten nu €149. Bekijk nu de actie in de folder!


Of kom langs in Cuijk in onze vernieuwde showroom.

Maak je huis compleet met een tapijt. Nu in de sale met hoge kortingen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Een industrieel vloerkleed zet de toon in elke woonstijl.


Het klinkt misschien raar, maar die betonnen vloer komt nog beter tot uiting wanneer je er een bijpassend industrieel vloerkleed op legt. Spelen met contrasten waarbij een warm, wollig en zacht vloerkleed wordt verwelkomt door de koude, harde, grijze vloer, versterkt beide onderdelen van deze woonstijl. Bij Kwantum vind je een zeer ruime collectie goedkoop tapijt in allerlei kleuren en soorten.


Tapijt : heerlijk zacht en voordelig.

Ga bijvoorbeeld voor hoogpolig tapijt in de slaapkamer en laagpolig tapijt in de hal. Als patroon domineren hier echter lapjespatronen en vervaagde, verbleekte kleuren zijn minder prominent. Een mooi patchwork tapijt kan ook knallende, bonte kleuren hebben. Tja, maar voor welke gordijnen kies je vervolgens.


In een industrieel interieur komen met name kleuren als grijs, zwart en hout terug. En laat dat nu net makkelijk te combineren zijn! Wanneer je je oriënteert op nieuwe raambekleding voor je interieur, is het allereerst van belang om te bepalen wat je specifieke wensen en eisen zijn. Vloerkleden geven je kamer stijl, kleur en uitstraling.


Bovendien zijn ze geluiddempend. Bij IKEA hebben we een ruim assortiment vloerkleden en Oosterse tapijten. Je hebt de keuze uit heel veel kleuren, dessins en texturen. Met prachtige merken als Desso, Bonaparte, Parade en ons eigen merk is er altijd wel tapijt dat bij jouw stijl en huis past. Vallen is nooit fijn, maar als je valt, dan toch liever op tapijt dan op een harde vloer.


Ook als je op sokken of blote voeten loopt, is zo’n wollig vloertje een verademing. Natuurlijk is dat niet de enige reden om voor een zachte vloer te kiezen. Slaapkamers en trappen zijn niet voor niets vaak uitgerust met tapijt.


Wil jij een industriële woonstijl creëren en wil je inspiratie opdoen?

Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Meest verkochte tapijt van dit moment. Betonlook tapijt is kamerbreed te leggen. Hieronder ziet u een selectie van ons aanbod.


Veel mensen denken dat tapijt allergische reacties kan geven, maar het is de huisstofmijt die dit doet. Goed ventileren, stoken en het tapijt regelma­tig reinigen zorgen voor een gunstig binnenklimaat en ver­kleinen de kans op allergieën aanzienlijk. Houdt u van klassiek, modern, landelijk of industrieel? Wij bieden u een grote selectie aan mogelijkheden, zodat er altijd een geschikte vloerbedekking is. Retro Botanisch Landelijk Industrieel Scandinavisch.


Al jaar lang zorgen wij voor propere tapijten , zetels en stoelen in heel de Benelux. Voor het reinigen van vloerkleden heeft ATAR de modernste machines die er voor zorgen dat elke soort tapijt in een perfecte st aat terug bij de. De Alexia is een frisé vloerbedekking met een gemêleerde uitstraling. Dit geeft het tapijt meer karakter.


Dit type synthetisch tapijt zorgt voor veel comfort en heeft een fraaie herkenbare structuur. Voor extra comfort kun je dit tapijt op ondertapijt leggen. Dit zorgt tevens voor warmte-isolatie en verlengt de levensduur van het tapijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts