dinsdag 6 juni 2017

De verfspecialist

De verfspecialist

Welkom bij DECKERS - DE VERFSPECIALIST. Al meer dan jaar uw partner in vakmanschap! U bent dus niet gebonden tot één merk!


De verfspecialist

Wij bedanken onze klanten, vrienden en bekenden voor hun onvoorwaardelijke steun aan ons en onze winkel. Jullie stem heeft ons de 2e prijs opgelever waar we zeer trots op zijn. Wij geven u een kleuradvies op maat, o. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken: in de praktijk blijkt dat de kleur uit een dergelijke waaier toch net even iets anders is dan uiteindelijk gewenst.


Bent u op zoek naar een verf voor een bepaalde ondergron binnen of buiten? Weet u nog niet zo goed welke kleur u wenst, hoe u de ondergrond moet voorbehandelen, of welke materialen u het beste kunt gebruiken? Met al deze vragen - en nog vele andere - kunt u bij ons terecht.


De verfspecialist

Onze specialisten helpen u graag verder. Professionele verf voor de vakman en de doe-het-zelver zoals: Boonstoppel, Sigma, Sikkens en Wijzonol. Verf voor de doe-het-zelver zoals Histor, Flexa en Wijzonol. Hoogglans, Zijdeglans als Mat. De Cubber is een familiebedrijf.


Wij combineren drie generaties ervaring én kennis van de nieuwste materialen en technieken. Van traditie naar trendsetter! Dé verfspecialist in uw huis? Bel ons voor een afspraak. Bekijk op de nieuwspagina onze nominatie voor de Decoratie Awards waardoor we tot de absolute top binnen ons vakgebied behoren ! Engels verf helpt u verder.


Verfspecialisten in Amsterdam die altijd voor u klaarstaan. Naast de verkoop van de gerenommeerde verf merken International, Sigma, Jotun, De IJssel Coatings en Epifanes kunnen wij ook nog een uitgebreid non-paint assortiment leveren. Zo proberen wij voor u dus een totaal pakket op te stellen voor al onze klanten.


Online verfspecialist voor een scherpe prijs. MDcoatings is de online verfspecialist. Persoonlijke advies, de beste verf, goede materialen. Bestel de Endstra Suwidestrijker Lion bij verf.


Zelfde dag vanaf € 5- gratis verstuurd. De Verf Expert is De verf speciaalzaak voor iedereen die waarde hecht aan service en kwaliteit. Dankzij ons zeer brede assortiment met onder andere Sikkens, Drost, Q-Paint en de populaire krijtverf en kalkverf, kunt u voor al uw verf klussen bij ons terecht.


Al onze vestigingen liggen aan de rand van de stad of net buiten het centrum. Zo zijn wij altijd makkelijk bereikbaar en kunt u bovendien gratis parkeren. Dat is wel net zo makkelijk met inladen en ook daarbij helpen we u graag!


De Verfshop is gespecialiseerd in verf en aanverwante artikelen. Met meer dan jaar ervaring, een uitgekiend assortiment van producten met een optimaal prijs kwaliteit niveau, kunnen we u optimaal van dienst zijn. Ons prijsniveau ligt al gauw tot wel lager dan adviesprijzen.


Nicolaas Verf levert alles op gebied van verf en schilderen voor professional en particulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts