donderdag 29 juni 2017

Fotorolgordijn

Fotorolgordijn

Geef de breedte en de hoogte van de ruit. Fotorolgordijn steden en vervoer. U kunt ook een fotorolgordijn van uw eigen. Bent u op zoek naar een rolgordijn met een persoonlijk tintje? Bedruk dan een rolgordijn met een eigen foto bij Praxis.


Niet alleen om te maken voor uw eigen kamer. Onze passie bestaat uit het creëren van creatieve, unieke en betoverend mooie fotoproducten die perfect in ieder interieur passen. Bij RolgordijnenGoedkoop kunt u een rolgordijn op maat met foto bestellen. Bekijk het hele assortiment!


Het enige verwisselbare rolgordijn met je eigen foto of design. Bestel gemakkelijk online je persoonlijke print. Aan de slag met het ontwerpen van je eigen rolgordijn samen met Praxis.


Fotorolgordijn

Dit fotorolgordijn is een unieke gordijnsoort met vele mogelijkheden. Het gordijn is gemaakt van 1 polyester en heeft een gewicht van 2gram per m². Ook kunt u kiezen voor een standaardsysteem op de muur of in het kozijn. De stof van het fotorolgordijn. Je kiest niet alleen hoe het fotorolgordijn van Nikkel-art.


Zo kun je kiezen voor een transparante stof, maar kun je er ook voor kiezen om een fotorolgordijn met verduisterende stof te bestellen. Deze stof houdt het licht slechts gedeeltelijk tegen. Lichtdoorlatende stoffen zijn uitermate geschikt voor ruimtes waar totale duisternis niet van belang is. De eigenschappen van deze stof zorgen er voor dat we er interessante visuele effectenmee kunnen bereiken, zowel binnen als buiten. Voor in jouw huis, kantoor of iedere andere (woon)ruimte.


Fotorolgordijn

Verkrijgbaar in lichtdoorlatend of verduisterend. Zo kun je jouw favoriete afbeelding aan de binnenkant laten drukken, maar kun je er ook voor kiezen om de afbeelding van het fotorolgordijn aan de buitenkant te laten zetten. Heb je een stof gekozen voor jouw fotorolgordijn van Nikkel-art.


Hierbij heb je de keuze uit een mini rolgordijn met een diameter van millimeter, een classic rolgordijn met een diameter van millimeter en een fotorolgordijn met cassette. Het gaat wel vaker mis bij het versturen van bestanden. De grootte van de foto die je wilde versturen was ruim voldoende, nl. Twijfel je welke mogelijkheid het beste bij jou past? Bij het bedrukken van een rolgordijn bij Nikkel-art.


Een fotorolgordijn is voordelig. Het laatste voordeel van het bestellen van een fotorolgordijn bij Nikkel-art. Je denkt misschien dat een fotorolgordijn veel prijziger is dan een standaard rolgordijn, maar bij Nikkel-art. Webdesignbureau en computerhulp regio Zierikzee en omstreken.


Fotobehang op maat Wil jij de rust in huis halen door fotobehang stenen in het. Bij Nikkel Art krijg je nu - op fotobehang- foto op plexiglas- foto op canvas- Foto op aluminium-Foto op gehard glas- op fotorolgordijn. Uw eigen foto op maat gemaakt voor elke uw wand of kast. Kleurmijninterieur maakt uw eigen foto of een foto uit de gratis beeldbank exact op maat.


Een voetbalstadion thuis – interieurdecoratie. Voetbal is naast auto’s de populairste hobby onder mannen. Breng het buitenleven in huis met een natuurfoto op rolgordijn.


Fris gras, bedekt door dauwdruppels of de mysterieuze lichtinval in een herfstbos. Creëer meer sfeer met een natuurfoto rolgordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts