woensdag 28 juni 2017

Schilderij ophang haakjes

Unieke Schilderijen tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Kapstokken voor elke ruimte.


Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Om een foto, schilderij , afbeelding of ander kunstwerk op een verantwoorde manier op te hangen ontkomt u niet aan wat praktische hulpmiddelen. U mag dus van “Alle Ophangsystemen” verwachten dat die hulpmiddelen in ons assortiment zitten. Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel op aan onze ophangsystemen.


Met de diverse ophanghaken kunt u uw schilderijen , fotolijsten en andere wanddecoraties. Het type ophanghaak bepaalt het maximale gewicht van het kunstwerk. Het maximaal te belasten gewicht varieert van tot kg.

Indien uw schilderij zwaarder is dan kg, kunt u het kunstwerk met meerdere haken en koorden ophangen. Ten slotte hebben wij een aantal oplossingen als een schilderij (of bord) niet voorzien is van een ophangsysteem. Voor elk product is een ideale ophangmethode. Een ruim assortiment Ophanghaken en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! STAS schilderij ophangsystemen - Een ophangsysteem voor iedereen! STAS staaldraad met het zwaardere haakje om de theedoek op te hangen. Tenslotte zijn er ook ophanghaakjes aanwezig, deze haken dragen dan uiteindelijk het fotokader of schilderij dat je wil ophangen. Stap 1: Kies de rails voor uw schilderij ophangsysteem.


Het ophangen van een schilderij is vaak een klein klusje, maar vaak blijft het net iets te lang liggen. Pak dus nu de boor, kies de juiste haak en plug, en ga gewoon aan de slag. Dan kan je straks voldaan genieten van je werk. Zorg wel dat je goed voorbereid te werk gaat en kies de juiste maat boor en plug die past bij de gekozen haak. Een puntduim sla je eenvoudig in een stenen of houten muur.


Hiermee hang je een schilderij of ander licht voorwerp op - Een schroefduim schroef je of direct in een houten muur of met een plug in een stenen muur.

Dan kun je iets zwaardere voorwerpen ophangen zoals gereedschap. Schroefoog - Een schroefoog kun je bevestigen in hout, beton of steen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Artiteq ophangsysteem, Stas ophangsysteem, Newly ophangsysteem en andere schilderijen ophangsystemen, schilderijrail.


Schilderij ophanghaken worden gebruikt in combinatie met ophangdraden. Welke bij jou past hangt af van gewicht, gebruiksgemak, keuze van materiaal en beveiliging. Er is een ruime keuze haken om je schilderij aan op te hangen. Kies hieronder uit alle Artiteq schilderijhaken. Met de schilderijhaken van HORNBACH bevestig je gemakkelijk al jouw schilderijen en foto’s aan de wand.


De schilderijhaken worden geleverd met stalen nagels, zodat een hoge belasting mogelijk is. U koopt het schilderij omdat u het mooi vindt of de afbeelding spreekt u aan. Vol enthousiasme thuisgekomen, wilt u het schilderij direct ophangen. Zoals in het begin al is aangegeven is het gewicht van het schilderij belangrijk. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Deze haakjes zijn geschikt voor schildersdoeken met een dikte van ongeveer cm. Het is altijd lastig spijkers in behang of pleisterwerk te slaan. Nu is er een makkelijke oplossing. Deze sterke spijkers, schroeven en haken zijn verstelbaar, verwijderbaar en herbruikbaar. Hieronder zie je hoe eenvoudig een schilderij ophangen kan zijn.


De vraag naar een betrouwbare wijze van ophangen neemt elk jaar toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts